Як вибрати набір кухонних ножів?

Кухонні набори давно стали популярними. Така покупка дійсно несе з собою масу плюсів:

  1. Одним махом ви купуєте комплект ножів на усі випадки життя.

  2. Разом з ножами продається підставка, а значить вони не будуть валятимуться у безладі по усій кухні.

  3. Усі ножі у наборі виконані в одному стилі. По-перше, це просто красиво. Та й сам набір у підставці – справжня прикраса кухні.

Але, звичайно ж, як у будь-якій справі, тут є низка питань, які варто прояснити перед покупкою. Головні з них:

  • Які ножі мають бути в наборі?

  • Яка підставка має бути в наборі?

Розберемо ці питання по черзі.

Які ножі мають бути в наборі?

Це – насправді хвора тема більшості ножових наборів. Бо ніхто не хоче платити гроші за те, що йому не потрібне.

В інтернет-магазинах ви можете зустріти досить багато наборів кухарських ножів, що складаються з десяти, дванадцяти та більше предметів. Але чи не є така кількість ножів у наборі просто маркетинговим прийомом? Просто спробою перевершити конкурентів за кількістю?

Розумний господар (або господиня) не віддаватиме грошей за те, чим ніколи не користуватиметься.

Але як знайти той оптимальний мінімум кухонних ножів, що дійсно коштує покупки?

Набір кухонних ножів GROSSMAN Calgary

https://grossman.com.ua/nabor-kuhonnyh-nozhej-calgary.html

Ми пропонуємо набір кухарських ножів GROSSMAN Calgary. Основною ідеєю закладеною у цей набір є оптимальність. У набір входять ті ножі, які дійсно знадобляться вам на домашній кухні. Універсальна підставка є максимально зручною. Та й виконано все на гідному європейського ринку рівні. Навіть сталь використана не аби яка, а справжнісінька німецька нержавійка від ThyssenKrupp AG.

При цьому ви не сплатите ні копійки за зайві предмети в наборі. Зараз ми обґрунтуємо наші основні ідеї щодо того, що саме має входити до набору кухонних ножів:

  1. Шеф-ніж. Він же кухарський ніж. Служить для нарізання овочів, зелені, риби, м’яса та багато іншого. Справжній король європейської кухні. Що називається: “Маст хев”.

  2. Сантоку. Японський ніж дедалі більше набирає популярності по всьому світу. Легкий, зручний, він чудово нарізає морепродукти, зелень, сир. Повітряні кишені на лезі не дають рибі та сиру налипати на клинок. Дуже цікавий та дуже корисний ніж.

  3. Ніж для нарізання м’яса. Він же обробний ніж. Його довгий вузький клинок ідеально підходить для акуратного відділення м’яса від кісток. До речі, таким довгим ножем дуже зручно нарізати кавуни та дині.

  4. Універсальний ніж. Всім звичний кухонний ніж. Справжній універсал. Більшість дрібної рутинної роботи по кухні зручніше зробити саме ним. Цей ніж точно буде постійно перебувати у роботі.

  5. Кухонні ножиці. Насправді дуже корисний на кухні предмет:

  • По-перше, на сучасній кухні постійно доводиться розкривати різні упаковки. Ножицями це робити найкраще за все.

  • По-друге, ножицями можна розрізати нитки та шнури, якими перев’язуються багато страв під час приготування.

  • По третє, багато оригіналів нарізають ножицями зелень (а часом і піцу).

Яка підставка має бути в наборі?

Підставка у наборі кухонних ножів GROSSMAN Calgary, це – не є звичний усім дерев’яний куб з прорізами. Універсальна підставка є своєрідним міцною дерев’яною “склянкою”, наповненою пластиковими стрижнями. Таким чином, до неї можна помістити взагалі будь-який ніж, який підійде за розміром. Форма не важлива. Ніж будуть тримати стрижні, що ніби то охоплять його собою. Ніжно, але сильно.

Крім того, у такій підставці ножі швидко висихають і не псуються.

Так що, як бачите, GROSSMAN Calgary – справді продуманий та корисний комплект кухонного ріжучого інструменту. Ми пропонуємо вам купити саме цей набір кухонних ножів, якщо ефективність, якість та розумна економія дійсно те, чого ви очікуєте від вдалої покупки!

5/5 (2 Reviews)