Заклад «Prynada Ukrainian Cafe»

Організовуючи особливу подію, ми хочемо, щоб все було ідеально. Якщо ми вже знаємо місце події, наступним кроком буде вибір красивих декорацій. Ми дуже ретельно підбираємо всі доповнення та аксесуари. Однак найважливішим елементом будь-якого свята є банкетний зал, який можна замовити у нас. Кожен з нас довго замислюється над стравами, які подає. Організовуючи заходи, ми прагнемо, щоб банкетне обслуговування було виключно смачним і поданим в унікальній обстановці.

Заклад «Prynada Ukrainian Cafe» на Оболоні зробить ваше свято незабутнім! Кожен клієнт має можливість замовити банкети у будь-якому форматі. Наприклад:

  • день народження;
  • корпоратив;
  • фуршет;
  • зустрічі в діловому форматі.

Якщо вам потрібно запросити на свято велику кількість людей, то цей заклад стане справжньою знахідкою. Увагу привертає яскравий петриківський розпис на стелі, що стане особливістю. Вашу увагу може привернути зала, яка має назву “Вишиванка”. Це дуже затишне приміщення, яке ідеально підійде для зустрічей в тісному родинному колі. Ще однією привабливою кімнатою буде зала “Витинанка”, яка наповнює своєю гармонією і ніжністю всіх гостей. Українська кухня в нашій пропозиції представлена   в основному невмирущим українським борщем, а також низкою страв, які цілком можуть зійти за польські чи російські страви. Вареники дуже популярні в українській кухні. Характерними є вареники з картоплею та цибулею. Українська кухня, хоч і проста, радує смаками та ароматами. В основі страв лежать свіжі, мариновані та копчені інгредієнти. Переважають страви з борошна та картоплі, круп та овочів. Також важливі риба і м’ясо – яловичина, баранина, свинина, птиця. Особливе місце займають хлібці. Нічого незвичайного. Колись Україну з її родючими чорноземами називали житницею Європи. Нині вона в авангарді виробників ячменю, соняшнику та ріпаку – виробляє близько 50 млн тонн зерна. Саме тому хліб займає чільне місце в українській кухні і є основною добавкою до більшості страв. Особливим хлібом є коровай – різновид обрядової випічки, найчастіше весільної. Традиційно пшеничне або житнє, прикрашене прикрасами з тіста. В Україні люблять супи. Серед численних їх видів домінує український борщ. Цей бульйон з червоного буряка з капустою, картоплею і шматочками м’яса зазвичай подають з ложкою вершків. У різних регіонах він може виглядати дещо інакше.

Джерело інформації — заклад «Prynada Ukrainian Cafe»

5/5 (1 Review)