Інгредієнти
- стебловий селера – 1 стебло
- сіль – за смаком
- морква – 1 шт.
- свинина – 500 г
- цибуля-порей – 1 стебло (тільки біла частина)
- квасоля зелена – 350 г
- масло вершкове – 50 г
- бульйон м'ясний – 400 г
- картопля – 2 шт. великого розміру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, нарізати невеликими кубиками. Картоплю і моркву очистити, нарізати соломкою, селеру і порей вимити. Селера нарізати соломкою, порей – тонкими півкільцями. Бульйон довести до кипіння. Крок 2
В каструлі розігріти вершкове масло, обсмажити м'ясо, 5 хв. Зняти з вогню. Укласти зверху шарами овочі, злегка приправляючи кожен шар сіллю і перцем. Влити киплячий бульйон, щільно закрити кришкою і варити на невеликому вогні 50 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!