АЙНТОПФ СО СВИНИНОЮ

АЙНТОПФ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • стебловий селера – 1 стебло
  • сіль – за смаком
  • морква – 1 шт.
  • свинина – 500 г
  • цибуля-порей – 1 стебло (тільки біла частина)
  • квасоля зелена – 350 г
  • масло вершкове – 50 г
  • бульйон м'ясний – 400 г
  • картопля – 2 шт. великого розміру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 АЙНТОПФ СО СВИНИНОЮ

М'ясо вимити, нарізати невеликими кубиками. Картоплю і моркву очистити, нарізати соломкою, селеру і порей вимити. Селера нарізати соломкою, порей – тонкими півкільцями. Бульйон довести до кипіння. Крок 2

АЙНТОПФ СО СВИНИНОЮ

В каструлі розігріти вершкове масло, обсмажити м'ясо, 5 хв. Зняти з вогню. Укласти зверху шарами овочі, злегка приправляючи кожен шар сіллю і перцем. Влити киплячий бульйон, щільно закрити кришкою і варити на невеликому вогні 50 хв.

0/5 (0 Reviews)