айсбайн

айсбайн

Інгредієнти

  • копчена свиняча рулька вагою 2-2,5 кг
  • 300 г жирної грудинки
  • 300 г напівкопченої ковбаси
  • 300 г коктейльних сосисок
  • 1,5 кг свіжої білокачанної капусти
  • 1 кг квашеної капусти
  • 4 ст. л. гострого кетчупу
  • 2 лаврові листки
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

айсбайн

Рульку помістити в каструлю з водою, на сильному вогні довести до кипіння, зняти піну. Варити під кришкою на невеликому вогні 2 ч. За 10 хв. до готовності додати лаврове листя. Крок 2

айсбайн

Грудинку і ковбасу нарізати маленькими шматочками. По краях сосисок зробити ножем хрестоподібні надрізи. Обсмажити грудинку так, щоб витопити якомога більше сала. Додати ковбасу і сосиски, готувати 5 хв. Накрити і відставити. Крок 3

айсбайн

Свіжу капусту нашаткувати тонкими смужками. Злегка підсолити, перемішати, трохи пом'яти. Крок 4

айсбайн

Викласти на деко свіжу і квашену капусту , влити півсклянки бульйону з-під рульки. Перемішати і дати настоятися, 3 хв. Крок 5

айсбайн

Додати грудинку, ковбасу, сосиски і гострий кетчуп. Злегка перемішати і поставити в заздалегідь розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв. Щоб капуста не підгорає зверху, її треба часто перемішувати. Крок 6

айсбайн

Рульку обсушити і помістити в середину дека з капустою. Залишити в духовці ще на 20 хв.

0/5 (0 Reviews)