Інгредієнти
- копчена свиняча рулька вагою 2-2,5 кг
- 300 г жирної грудинки
- 300 г напівкопченої ковбаси
- 300 г коктейльних сосисок
- 1,5 кг свіжої білокачанної капусти
- 1 кг квашеної капусти
- 4 ст. л. гострого кетчупу
- 2 лаврові листки
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рульку помістити в каструлю з водою, на сильному вогні довести до кипіння, зняти піну. Варити під кришкою на невеликому вогні 2 ч. За 10 хв. до готовності додати лаврове листя. Крок 2
Грудинку і ковбасу нарізати маленькими шматочками. По краях сосисок зробити ножем хрестоподібні надрізи. Обсмажити грудинку так, щоб витопити якомога більше сала. Додати ковбасу і сосиски, готувати 5 хв. Накрити і відставити. Крок 3
Свіжу капусту нашаткувати тонкими смужками. Злегка підсолити, перемішати, трохи пом'яти. Крок 4
Викласти на деко свіжу і квашену капусту , влити півсклянки бульйону з-під рульки. Перемішати і дати настоятися, 3 хв. Крок 5
Додати грудинку, ковбасу, сосиски і гострий кетчуп. Злегка перемішати і поставити в заздалегідь розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв. Щоб капуста не підгорає зверху, її треба часто перемішувати. Крок 6
Рульку обсушити і помістити в середину дека з капустою. Залишити в духовці ще на 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!