Інгредієнти
- 250 г яєчної локшини швидкого приготування
- 3 ст. л. рослинного масла
- 2 зубчики часнику
- 350 г філе свинини
- 130 г очищених креветок
- пучок зеленої цибулі
- 100 г подрібненого смаженого арахісу
- 1,5 ст. л. цукру
- 3 ст. л. лимонного соку
- сіль, червоний перець
- зелень кінзи для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити. М'ясо вимити, нарізати тонкими смужками. Зелену цибулю і часник дрібно порізати. Розігріти в сковороді олію, покласти м'ясо і часник і обсмажити до коричневого кольору 5 хв. Крок 2
Додати креветки, лук, горіхи, цукор, сіль і лимонний сік. Готувати 2 хв. Крок 3
Локшину відварити, відкинути на друшляк, додати в сковороду. Перемішати і прогріти все разом ще 1 хв. Посипати червоним перцем і кінзою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!