ЛАПША СО СВИНИНОЮ І креветками

ЛАПША СО СВИНИНОЮ І креветками

Інгредієнти

  • 250 г яєчної локшини швидкого приготування
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 2 зубчики часнику
  • 350 г філе свинини
  • 130 г очищених креветок
  • пучок зеленої цибулі
  • 100 г подрібненого смаженого арахісу
  • 1,5 ст. л. цукру
  • 3 ст. л. лимонного соку
  • сіль, червоний перець
  • зелень кінзи для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЛАПША СО СВИНИНОЮ І креветками

Часник очистити. М'ясо вимити, нарізати тонкими смужками. Зелену цибулю і часник дрібно порізати. Розігріти в сковороді олію, покласти м'ясо і часник і обсмажити до коричневого кольору 5 хв. Крок 2

ЛАПША СО СВИНИНОЮ І креветками

Додати креветки, лук, горіхи, цукор, сіль і лимонний сік. Готувати 2 хв. Крок 3

ЛАПША СО СВИНИНОЮ І креветками

Локшину відварити, відкинути на друшляк, додати в сковороду. Перемішати і прогріти все разом ще 1 хв. Посипати червоним перцем і кінзою.

0/5 (0 Reviews)