Інгредієнти
- борошно – 250 г
- часник – 1 зубчик
- масло рослинне – 2 ст. л.
- м'ясо (фарш) – 300 г
- сир – 50 г
- заморожений рубаний шпинат – 200 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- вершки – 150 г
- сіль
- яйця – 2 шт.
- помідори – 200 г
Покроковий рецепт приготування
замісити тісто з борошна, 1 ч.л. солі, подрібненого шпинату, яєць і 1 ст. л. рослинної олії. Прибрати тісто на 1 годину в холодильник. Цибулю і часник дрібно порізати і пасерувати в рослинному маслі. Додати фарш, обсмажити. Покласти 100 г нарізаних помідорів, посолити, поперчити і обсмажити. Розкачати тісто в тонкий пласт. Викласти м'ясну масу, згорнути рулетом, нарізати шматочки товщиною приблизно 4 см. Трубочки поставити в форму вертикально, зверху викласти нарізані помідори, посипати тертим на дрібній тертці сиром і залити вершками. Випікати при температурі 180-200 градусів хвилин 20-25.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!