АПЕТИТНІ ТРУБОЧКИ

АПЕТИТНІ ТРУБОЧКИ

Інгредієнти

  • борошно – 250 г
  • часник – 1 зубчик
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • м'ясо (фарш) – 300 г
  • сир – 50 г
  • заморожений рубаний шпинат – 200 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вершки – 150 г
  • сіль
  • яйця – 2 шт.
  • помідори – 200 г

Покроковий рецепт приготування

замісити тісто з борошна, 1 ч.л. солі, подрібненого шпинату, яєць і 1 ст. л. рослинної олії. Прибрати тісто на 1 годину в холодильник. Цибулю і часник дрібно порізати і пасерувати в рослинному маслі. Додати фарш, обсмажити. Покласти 100 г нарізаних помідорів, посолити, поперчити і обсмажити. Розкачати тісто в тонкий пласт. Викласти м'ясну масу, згорнути рулетом, нарізати шматочки товщиною приблизно 4 см. Трубочки поставити в форму вертикально, зверху викласти нарізані помідори, посипати тертим на дрібній тертці сиром і залити вершками. Випікати при температурі 180-200 градусів хвилин 20-25.

0/5 (0 Reviews)