Розсольник з квасолею

розсольник з квасолею

Інгредієнти

  • часник – 3 зубчики
  • маслини з кісточками – 2 ст. л.
  • спеції – за смаком
  • морква – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідори свіжі – 2 шт.

  • томатний сік (томатна паста, розведена у воді) – 300 мл
  • оливки без кісточок – 1 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • зелень – за смаком
  • картопля – 2 шт.
  • будь-який фарш – 300 г
  • солоні огірки – 3 шт.
  • пармезан – за смаком
  • квасоля в томатному соусі – 1 банка

Покроковий рецепт приготування

Обсмажити фарш з м'яса або птиці на рослинній олії до напівготовності. Додати нашатковану цибулю, крупно нарізаний часник і дрібно терту моркву. Додати води і тушкувати 5 хв. Посолити, додати спеції і подрібнений томат. Влити консервовану квасолю (ідеально – “Квасоля в мексиканському соусі”). Залити томатним соком (ідеально, якщо це буде “8 овочів” або “Каприс”, тому що вони пряні і зі спеціями, але томатна паста з окропом так само підійде). Додати окріп, для нормальної консистенції і густоти. Покласти нарізану тонкою соломкою картоплю. Доварити суп до готовності картоплі. Додати натерті на крупній тертці огірочки, маслини цілком і оливки, нарізані тонкими кружечками. Довести до кипіння. Покласти натертий часник і зелень за смаком. Подавати розсольник з часточкою лимона і сметаною. Присипати пармезаном для пікантності.

0/5 (0 Reviews)