Інгредієнти
- часник – 3 зубчики
- маслини з кісточками – 2 ст. л.
- спеції – за смаком
- морква – 1 шт.
- томатний сік (томатна паста, розведена у воді) – 300 мл
- оливки без кісточок – 1 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- зелень – за смаком
- картопля – 2 шт.
- будь-який фарш – 300 г
- солоні огірки – 3 шт.
- пармезан – за смаком
- квасоля в томатному соусі – 1 банка
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідори свіжі – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Обсмажити фарш з м'яса або птиці на рослинній олії до напівготовності. Додати нашатковану цибулю, крупно нарізаний часник і дрібно терту моркву. Додати води і тушкувати 5 хв. Посолити, додати спеції і подрібнений томат. Влити консервовану квасолю (ідеально – “Квасоля в мексиканському соусі”). Залити томатним соком (ідеально, якщо це буде “8 овочів” або “Каприс”, тому що вони пряні і зі спеціями, але томатна паста з окропом так само підійде). Додати окріп, для нормальної консистенції і густоти. Покласти нарізану тонкою соломкою картоплю. Доварити суп до готовності картоплі. Додати натерті на крупній тертці огірочки, маслини цілком і оливки, нарізані тонкими кружечками. Довести до кипіння. Покласти натертий часник і зелень за смаком. Подавати розсольник з часточкою лимона і сметаною. Присипати пармезаном для пікантності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!