Інгредієнти
- яйце – 1 шт
- невелика біла цибулина – 1 шт
- середні червоні цибулини – 6 шт
- молоко – 1 стакан
- яловичий фарш – 400 г
- бекон – 150 г
- сіль, чорний і білий перець за смаком
- свіжі хлібні крихти – 1 стакан
- масло рослинне для змазування – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Хлібні крихти всипати в миску, залити молоком і залишити на 10 хв. Крок 2
Бекон нарізати невеликими шматочками. Білу цибулину очистити і подрібнити. Крок 3
Суху сковороду розігріти на сильному вогні. Покласти бекон, готувати, помішуючи, 2 хв. Зменшити вогонь до середнього і смажити ще 4 хв. Додати цибулю, готувати ще 4 хв. Зняти з вогню, дати повністю охолонути. Крок 4
У мисці змішати сирий фарш і яйце, приправити сіллю і перцем. Додати розмочені хлібні крихти, обсмажену цибулю і бекон. Перемішати до утворення однорідної маси. Крок 5
Перекласти фарш на лист пергаменту, вологими руками сформувати з нього« буханець »довжиною приблизно 25 см, щільно загорнути в пергамент. Помістити на змащений олією лист. Крок 6
З червоної цибулі зняти верхній шар лушпиння. Помістити на той же лист. Поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 40 хв. З готового м'ясного хліба зняти пергамент. Кожну цибулину, не очищаючи, розрізати на 4 частини. Помістити все на блюдо сервіровки і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!