М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

Інгредієнти

  • яйце – 1 шт
  • невелика біла цибулина – 1 шт
  • середні червоні цибулини – 6 шт
  • молоко – 1 стакан
  • яловичий фарш – 400 г
  • бекон – 150 г
  • сіль, чорний і білий перець за смаком
  • свіжі хлібні крихти – 1 стакан
  • масло рослинне для змазування – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Хлібні крихти всипати в миску, залити молоком і залишити на 10 хв. Крок 2

М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

Бекон нарізати невеликими шматочками. Білу цибулину очистити і подрібнити. Крок 3

М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

Суху сковороду розігріти на сильному вогні. Покласти бекон, готувати, помішуючи, 2 хв. Зменшити вогонь до середнього і смажити ще 4 хв. Додати цибулю, готувати ще 4 хв. Зняти з вогню, дати повністю охолонути. Крок 4

М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

У мисці змішати сирий фарш і яйце, приправити сіллю і перцем. Додати розмочені хлібні крихти, обсмажену цибулю і бекон. Перемішати до утворення однорідної маси. Крок 5

М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

Перекласти фарш на лист пергаменту, вологими руками сформувати з нього« буханець »довжиною приблизно 25 см, щільно загорнути в пергамент. Помістити на змащений олією лист. Крок 6

М'ясний ХЛІБ З БЕКОНОМ І ЛУКОМ

З червоної цибулі зняти верхній шар лушпиння. Помістити на той же лист. Поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 40 хв. З готового м'ясного хліба зняти пергамент. Кожну цибулину, не очищаючи, розрізати на 4 частини. Помістити все на блюдо сервіровки і подати до столу.

0/5 (0 Reviews)