Якщо у & nbsp; вас є готовий курячий бульйон, використовуйте тут його. Чим більше в & nbsp; фарші для & nbsp; фрикадельок креветок, тим вони смачніші
Інгредієнти
- 800 г курячого супові набори
- 200 г яєчної пшеничного локшини
- 1 середній пучок зеленої цибулі
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. коричневого цукру
Для фрикадельок:
- 400 г жирного свинячого або курячого фаршу
- 300 г сирих креветок
- 1 яйце
- 1 ч. л. тертого імбиру
- 0,5 ч. л. тертого часнику
- 0,5 ч. Л. солі
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Залийте курячий суповий набір 2 л води, доведіть до кипіння, посоліть, варіть на слабкому вогні 1 ч. Процідіть бульйон через рушник. Крок 2
Натріть на тертці очищений імбир. Доведіть до кипіння соєвий соус з цукром і імбиром, влийте в бульйон. Крок 3
Розігрійте духовку до 220 ° С. Для фрикадельок очистіть креветки, дрібно порубати ножем і змішайте з усіма іншими інгредієнтами. Змазаними в маслі руками скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх, викладіть на застелений папером для випічки деко. Запікайте приблизно 8 хв. Крок 4
Викладіть фрикадельки з утворився в листі соком в каструлю з бульйоном. Дрібно наріжте зелену цибулю, додайте туди ж. Доведіть до кипіння, варите 2-3 хв. Крок 5
Одночасно зваріть локшину у великій кількості киплячої підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Відкиньте на друшляк і розкладіть по глибоких мисках. Крок 6
Залийте локшину бульйоном з фрикадельками, дайте постояти пару хвилин і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!