Биточки спочатку були французьким блюдом і носили назву & laquo; медальйони & raquo ;. У Росії медальйони стали називати битками, і готували вже не з цілісного шматка м'яса, а з рубленого, зберігаючи колишню круглу форму. За розповідями історика російської кулінарії В. Похлебкина, найчастіше для биточків використовували баранину. Биточки найчастіше млоять в вершковому або овочевому соусі, фарширують сиром, грибами, вареними яйцями або овочами.
& nbsp;
Інгредієнти
- 300 г яловичого фаршу
- 200 г свинячого фаршу
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- 3 ст.л. пшеничного борошна
- 250 г сметани
- 2 ст.л. рослинного масла
- зелень за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Змішайте фарш з сіллю і перцем і обробити його в формі биточків діаметром 3-4 см. Крок 2 Биточки обваляйте в борошні й обсмажте в глибокій сковороді. Далі залийте сметаною, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Крок 3 Перед подачею на стіл битки полийте соусом і посипте дрібно нарізаною зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!