Найскладніше в & nbsp; цих булочках-пельменях & nbsp; & ndash; правильно їх & nbsp; защипнуть. Доведеться до Нового року потренуватися! Думаємо, & nbsp; рідні будуть тільки раді вашим тренувань.
Інгредієнти
- 350 г свинячого фаршу з жирком
- 150 мл міцного курячого бульйону
- 240 г борошна
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 4 зубчики часнику
- 2 стебла зеленої цибулі
- 2 листи желатину
- 1 ст. л. цукру
- сіль
- 3 см свіжого кореня імбиру і & nbsp; чорний рисовий оцет для подачі
- листя пекінської капусти
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Замочіть желатин в холодній воді на 10 хв. Нагрійте курячий бульйон з сіллю і 0,5 ч. Л. цукру. Відіжміть желатин, додайте в бульйон, нагрівайте до розчинення желатину. Остудіть і поставте в холодильник на 1 ч. Крок 2
Змішайте борошно з 0,5 склянки теплої води і 1 ч. л. солі. Вимішуйте до еластичності, накрийте плівкою, залиште на 30 хв. Крок 3
очистіть імбир і часник, натріть на дрібній тертці. Подрібніть цибулю. Наріжте застиглий бульйон кубиками, покладіть в миску, додайте цибулю, імбир, часник, цукор, що залишився, сіль і свинину. Перемішайте до однорідності. Крок 4
Злегка присипте робочу поверхню борошном, скачайте тісто в & nbsp; ковбаску завдовжки 45 & nbsp; см, розріжте на 18 & nbsp; шматочків. Розкачайте кожен в & nbsp; гурток діаметром приблизно 10 & nbsp; см. В & nbsp; центр кожного гуртка кладіть по & nbsp; 1 & nbsp; ст. л. начинки, зберіть краю і & nbsp; защипують, злегка підкручуючи, щоб вийшло 10-15 складок. Крок 5
Покладіть в пароварку листя китайської капусти, а на них – сяо лун бао на деякій відстані один від одного. Або викладіть їх в індивідуальні формочки для кошичків і поставте в пароварку. Варіть на сильному пару 8-10 хв. Крок 6
Для подачі очистіть імбир і & nbsp; наріжте тонкою, як сірники, соломкою. Змішайте з оцтом і подавайте разом з сяо лунь бао.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!