Легка у виконанні, але дуже оригінальна на вигляд закуска. До виготовлення цілком можна залучити дітей.
фарш-кидок x Інгредієнти
- курячий фарш (рекомендую додати трохи сала або взяти фарш не з білого м'яса, тому що при випічці начинка вийде сухою ) 300 г
- листкове тісто бездріжджове 125 г
- жовток 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- часник 2 шт.
- зелень мелкорезаная 2 ст.л.
- сіль
- перець
- приправи за смаком
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Замішуємо начинку. Додаємо у фарш дрібно нарізані часник і цибулю, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Крок 2 Потім робимо з начинки великі фрикадельки і тонкими однаковими смужками нарізаємо тісто. Хаотично наметовому на кожну фрикадельки полосочки з тіста. Крок 3 Клубочки викладаємо на деко, накритий папером для випікання і змащений маслом. Потім клубки змастити збитим жовтком і відправити в попередньо розігріту духовку до 180-200 градусів. Випікати до готовності близько 30-40 хвилин. Корисна порада
По-перше, при покупці листкового тіста обов'язково зверніть увагу, щоб воно було бездріжджове. По-друге, беріть тісто заготовлене пластинами. Так у вас є шанс зробити ідеальні клубочки як на фотографії. По-третє, найкраще полосочки нарізати механічним способом, щоб кожна смужка була ідеально рівною! І останнє, не ставте деко в духовці занадто високо, тоді Ваші клубочки не згорять і добре пропекутся.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!