Суп дуже барвистий, простий і ситний.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- нут сухий 1 стакан (а)
- оливкова олія 2 ст.л.
- помідори, обесшкуренное і нарізані кубиками 3 шт.
- бульйон (з курки або яловичини) 6 ст.л.
- яловичий (курячий) фарш 200 г
- перець гострий або кілька крапель табаско
- сіль
- спеції
- винний оцет
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Підготовка нуту. Нут замочити на 4-8 ч в великий кількості води кімнатної температури (на 1 ст нуту – 4 ст. Води). Якщо замочіть в гарячій воді, то рослинні білки в оболонці згорнуться, і нут буде у твердій неразварівающегося шкірці. Злити рідину, в якій нут замачивался, залити горох холодною водою, поставити на сильний вогонь, дати закипіти, при необхідності зняти піну, переключити на найменший підігрів і варити 1-2 години. Крок 2 У сковороді нагріти масло, покласти нарізані кубиками помідори і смажити кілька хвилин. Якщо помідори несмачні і «пластмасові», то суп краще не псувати. Краще взяти обесшкуренное консервовані томати в с/с. Розігріти бульйон, викласти в нього томати і нут. Крок 3
Фарш змішати з приправами за смаком, посолити. Для щільності можна додати половину яєчного білка. Скачати фрикадельки. Далі можна окремо ох ошпарити в киплячій воді, вийняти шумівкою і перекласти в бульйон. Так ви зможете уникнути появи м'ясних пластівців. Або покласти в киплячий бульйон. Варити суп ще 10-15 хвилин, додавши сіль, перець. Крок 4
Перед подачею в кожну тарілку влити по 1 ч.л винного оцту і посипати рубаною зеленню. Автор радить не нехтувати оцтом, він в цьому супі виключно до місця, з ним суп набуває «родзинку» і завершеність. Але мені суп здався досить з кислинкою після додавання томатів, я оцет НЕ лила. Господині на замітку
**** Якщо ви їсте свинину, то можете її додати в фарш
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!