ПЕЛЬМЕНИ з заварного тіста

Пельмені мають ніжне, еластичне, м'яке, приємне в роботі і смачне тісто, а також приємну соковиту начинку!

 ПЕЛЬМЕНИ з заварного тіста

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • яйце 1 шт.
  • борошно 3 стакан (а)
  • сіль
  • окріп 1 стакан (а)
  • свніна 450 г
  • цибуля 50 г
  • часник 2 шт.
  • перець чорний
  • перець червоний

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 До яйцю додаємо сіль і збиваємо виделкою. Потім додаємо 3 склянки борошна і рослинне масло. Гарненько перемішуємо і додаємо 1 склянку окропу (не бійтеся, клею не буде) Крок 2 Вимішуємо ложкою, потім замішуємо руками (якщо необхідно, додаємо трохи борошна). П.с. Після змішування інгредієнтів я виклала масу в хлібопіч і вимішувала на режимі «Пельмені» Крок 3 Для приготування пельменного фаршу беремо свинину без кістки, цибуля, часник, сіль, перець червоний і чорний. М'ясо нарізати на шматочки такого розміру, щоб вони помістилися в м'ясорубку. Сальні частини м'яса видаляти не обов'язково, а ось жилки краще обрізати. Очистити цибулю і часник. Крок 4 Підготовлене м'ясо і овочі перемолоти через середнє або дрібне сито м'ясорубки. Свинина сама по собі м'яка, два рази фарш перемелювати не потрібно. М'ясо з жилками перекручують двічі. Разом з м'ясом перепустками цибулю і часник. Крок 5 До свинячому фаршу додати за смаком спеції і сіль. Все добре перемішати і можна ліпити пельмені. Зберігати його можна в холодильнику. Щоб фарш не обвітрювалися, його потрібно накрити харчовим целофаном. Крок 6 З тіста і домашнього свинячого фаршу наліпити пельмені. Відварити їх у солоній воді, подавати зі сметаною і вершковим маслом. Пельмені з таким фаршем ніколи не будуть жорсткими, а навпаки, тануть у роті. Господині на замітку

Щоб фарш вийшов ще соковитіше, додайте в нього 3-4 ложки води або охолодженого бульйону.

0/5 (0 Reviews)