БАГЕТ СО СВИНИНОЮ

БАГЕТ СО СВИНИНОЮ

Найсмачніший сендвіч x Інгредієнти

  • багет
  • салат – 6-7 листків
  • помідори черрі – 6-7 шт.
  • сир твердий – 3-4 скибочки
  • свинячий стейк – 1 шт.
  • кисло-солодкий кетчуп
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • сіль
  • оливкова олія – ​​1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинячий стейк злегка відбиваємо, солимо, перчимо. Яйце збиваємо з дрібкою солі. Розігріваємо в сковороді оливкове масло. Занурюємо свинину спочатку в борошно, потім в яйце, потім ще раз в борошно. Обсмажуємо з двох сторін. За 2 хвилини на кожну трону на сильному вогні. Крок 2 Зменшуємо вогонь, додаємо трохи води і накриваємо кришкою. Поки свинина доходить до готовності, розрізаємо багет. Викладаємо листя салату, зверху свинячу відбивну, кисло-солодкий кетчуп або діжонську гірчицю. Потім нарізані помідори черрі і сир. Смачного!

0/5 (0 Reviews)