БАКЛАЖАНИ, ФАРШИРОВАНІ баранини

БАКЛАЖАНИ, ФАРШИРОВАНІ баранини

Інгредієнти < ul>

  • 3 великих баклажана
  • 1 велика подрібнена цибулина
  • 400 г фаршу з баранини
  • 100 г томатного соусу
  • петрушка , сіль, перець
  • сир для подачі
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Розріжте баклажани уздовж навпіл. Надсекіте м'якоть хрест-навхрест з кроком 1,5 см, не доходячи до шкірки теж приблизно на 1,5 см. Змастіть оливковою олією, посоліть і запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 20 хв., Або поки м'якоть не стане досить м'якою, щоб вийматися гострою ложкою. Вийміть м'якоть, залишивши човники з шкірки. Крок 2 Поки баклажани запікаються, обсмажте в оливковій олії цибулину, 5 хв. Додайте фарш, обсмажуйте, розбиваючи грудки, поки фарш не поміняє колір. Змішайте фарш з цибулею і м'якоть баклажанів, додайте томатний соус, трохи рубаною петрушки, сіль і перець. Крок 3 Нафаршіруйте баклажани, посипати сиром і запікайте в духовці 20 хв.

    0/5 (0 Reviews)