Інгредієнти
- 8 баклажанів
- 2 великі цибулини
- 1 морквина
- 4-5 зубчиків часнику
- 600 г баранячого фаршу
- 100 мл білого сухого вина
- 800 г рубаних помідорів
- сухі хлібні крихти
- пряні трави, паприка, сіль
- Рослинна масло для смаження
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Наріжте баклажани кружечками завтовшки 2 см і обсмажте їх до рум'яної скоринки з обох боків на олії. Готові кружечки викладайте на паперові рушники. Крок 2 Очистіть і дрібно наріжте цибулю, моркву і часник. Обсмажте на олії, 10 хв. Збільште вогонь до максимуму, додайте фарш (можна баранячого навпіл з яловичим). Обсмажуй-ті, весь час перемішуючи і розбиваючи грудки ложкою, поки весь фарш не змінить колір. Влийте біле сухе вино. Через 3 хв. покладіть рубані помідори разом з соком. Посоліть, поперчіть, варіть на середньому вогні 10 хв. Крок 3 Викладіть у форму для пирога шар баклажанів, укладаючи гуртки внахлест. На нього викладіть половину м'яса з овочами. Зверху – ще шар баклажанів, на нього м'ясо, що залишилося з овочами і баклажани. Закрийте і запікайте в розігрітій до 170 ° С духовці 30 хв. Крок 4 Посипте сухими хлібними крихтами, змішаними з рубаними пряними травами, паприкою і сіллю. Запікайте до рум'яної скоринки. Подавайте гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!