Гостовский рецепт.
Випічка: пироги, булочки, ватрушки x Інгредієнти
- на 12 чебуреків вагою по 100 г
Тісто:
- 450 г борошна
- 5 г солі
- 275 г цільного молока
Фарш:
- 360 г баранини – я брала свинина + яловичина
- 75 г цибулі
- 7.5 г солі
- 75 г води
- чорний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замісити тісто – я довіряю заміс хлібопічці в режимі “Пельмені”. Розкачати в пласт, скласти втричі, розкачати, повторити 3 рази і дати тісту відпочити – хвилин 20. Воно стає еластичним і не прилипає. Розділити на 12 кульок, які розкачати, або як я – вирізати кружальця. У мене чебуреки дрібні – 12 см коло в діаметрі. Крок 2
Баранину і цибулю пропустити через м'ясорубку, заправити сіллю і перцем і розвести водою. Покласти на кожен коржик по 50 г фаршу. Крок 3 Скласти півмісяцем, краю заліпити, придавивши спочатку ребром долоні і випускаючи повітря. Крок 4
Нагріти масло (приблизно 1.5 ст.) – я смажу на 4-5 розподілі плити з шести, тобто не найбільша температура, щоб встигло і підрум'янитися, і прожаритися. Крок 5 Ось такі чудові чебуречкі – хрусткі, пузирістие і багато начинки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!