Чебуреки & QUOT; КРИМСЬКІ & QUOT;

Гостовский рецепт.

чебуреки & amp; QUOT; КРИМСЬКІ & amp; QUOT;

Випічка: пироги, булочки, ватрушки x Інгредієнти

  • на 12 чебуреків вагою по 100 г

Тісто:

  • 450 г борошна
  • 5 г солі
  • 275 г цільного молока

Фарш:

  • 360 г баранини – я брала свинина + яловичина
  • 75 г цибулі
  • 7.5 г солі
  • 75 г води
  • чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замісити тісто – я довіряю заміс хлібопічці в режимі “Пельмені”. Розкачати в пласт, скласти втричі, розкачати, повторити 3 рази і дати тісту відпочити – хвилин 20. Воно стає еластичним і не прилипає. Розділити на 12 кульок, які розкачати, або як я – вирізати кружальця. У мене чебуреки дрібні – 12 см коло в діаметрі. Крок 2

Баранину і цибулю пропустити через м'ясорубку, заправити сіллю і перцем і розвести водою. Покласти на кожен коржик по 50 г фаршу. Крок 3 Скласти півмісяцем, краю заліпити, придавивши спочатку ребром долоні і випускаючи повітря. Крок 4

чебуреки & amp; QUOT; КРИМСЬКІ & amp; QUOT;

Нагріти масло (приблизно 1.5 ст.) – я смажу на 4-5 розподілі плити з шести, тобто не найбільша температура, щоб встигло і підрум'янитися, і прожаритися. Крок 5 Ось такі чудові чебуречкі – хрусткі, пузирістие і багато начинки.

0/5 (0 Reviews)