ПІЦА – Рулет Болоньєзе

ПІЦА - Рулет Болоньєзе

Інгредієнти < ul>

  • 750 г листкового дріжджового тіста
  • 500 г фаршу (яловичина + свинина)
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 600 г помідорів у власному соку

  • 250 г моцарели для піци
  • 3 цибулини шалот
  • 4 зубчики часнику
  • оливкова олія
  • 1,5 ст. л. сухих італійських трав
  • сіль, мелений чорний перець
  • свіжий базилік для прикраси
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Очистіть і дрібно наріжте шалот. У великій сковороді з товстим дном обсмажте в оливковій олії цибулю і часник, 5 хв. Крок 2

    ПІЦА - Рулет Болоньєзе

    додайте м'ясний фарш, обсмажте на сильному вогні, розбиваючи грудки виделкою або дерев'яною ложкою, поки весь фарш не змінить колір. Крок 3

    ПІЦА - Рулет Болоньєзе

    Додайте італійські трави, сіль , помідори разом з соком, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте, помішуючи, 15 хв. Соус повинен загуснути. Зніміть сковороду з вогню і остудіть. Розігрійте духовку до 220 ° С. Крок 4

    Натріть моцарелу на крупній тертці. Застелите великий лист (краще два) папером для випічки, змастіть маслом. Розкачайте тісто в тонкі пласти. Змастіть їх по всій поверхні соусом, посипте моцарелою і акуратно згорніть кожен пласт рулетом. Защипніть шов і покладіть рулет швом вниз. Крок 5

    ПІЦА - Рулет Болоньєзе

    гострим тонким ножем розрізати кожен рулет на кружечки товщиною 2 см. Викладіть кружечки плоскою стороною на деко на відстані один від одного. Крок 6

    ПІЦА - Рулет Болоньєзе

    випікайте міні-піци в гарячій духовці до рум'яної скоринки і готовності тіста, приблизно 10 хв. Перед подачею кожну міні-піцу збризніть оливковим маслом, укладіть по листочку базиліка. Подавайте гарячими. Корисна порада

    Піцу не назвеш святкової закускою. Або & nbsp; назвеш? А це дивлячись як вона приготовлена! Якщо & nbsp; ось в такому крутому у всіх сенсах цього & nbsp; слова вигляді, то чому б і ні?

    0/5 (0 Reviews)