Інгредієнти < ul>
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 600 г помідорів у власному соку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Очистіть і дрібно наріжте шалот. У великій сковороді з товстим дном обсмажте в оливковій олії цибулю і часник, 5 хв. Крок 2
додайте м'ясний фарш, обсмажте на сильному вогні, розбиваючи грудки виделкою або дерев'яною ложкою, поки весь фарш не змінить колір. Крок 3
Додайте італійські трави, сіль , помідори разом з соком, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте, помішуючи, 15 хв. Соус повинен загуснути. Зніміть сковороду з вогню і остудіть. Розігрійте духовку до 220 ° С. Крок 4
Натріть моцарелу на крупній тертці. Застелите великий лист (краще два) папером для випічки, змастіть маслом. Розкачайте тісто в тонкі пласти. Змастіть їх по всій поверхні соусом, посипте моцарелою і акуратно згорніть кожен пласт рулетом. Защипніть шов і покладіть рулет швом вниз. Крок 5
гострим тонким ножем розрізати кожен рулет на кружечки товщиною 2 см. Викладіть кружечки плоскою стороною на деко на відстані один від одного. Крок 6
випікайте міні-піци в гарячій духовці до рум'яної скоринки і готовності тіста, приблизно 10 хв. Перед подачею кожну міні-піцу збризніть оливковим маслом, укладіть по листочку базиліка. Подавайте гарячими. Корисна порада
Піцу не назвеш святкової закускою. Або & nbsp; назвеш? А це дивлячись як вона приготовлена! Якщо & nbsp; ось в такому крутому у всіх сенсах цього & nbsp; слова вигляді, то чому б і ні?
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!