Випічка: пироги, булочки, ватрушки x Інгредієнти
- 250 мл молока
- 15 г свіжих дріжджів
- 1 ст. л. цукру
- 2 яйця
- сіль
- 450 г борошна
Для начинки:
- 250 г курячої печінки
- 250 г свинячого фаршу
- 250 г курячого фаршу
- 50 г зеленої цибулі
- 1 цибулина
- 4 варені яйця
- 1 сире яйце
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розвести в теплому молоці дріжджі. Додати цукор, яйця і сіль. Просіяти борошно і вимісити тісто. Поставити в тепле місце на 1,5 год. Крок 2 Печінку прокрутити в м'ясорубці. Обсмажити разом з курячим і свинячим фаршем. Посолити, поперчити. Зняти з вогню. Крок 3 Зелена цибуля подрібнити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Змішати фарш з ріпчастою і зеленою цибулею і подрібненими яйцями. Крок 4 Розкачати тісто у велику корж. Розподілити начинку. Підтягнути краї тіста до центру і защипати. Знову розкачати. Змастити яйцем. Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!