КОЗАЦЬКИЙ ПИРІГ

КОЗАЦЬКИЙ ПИРІГ

КОЗАЦЬКИЙ ПИРІГ

Випічка: пироги, булочки, ватрушки x Інгредієнти

  • 250 мл молока
  • 15 г свіжих дріжджів
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 яйця
  • сіль
  • 450 г борошна

Для начинки:

  • 250 г курячої печінки
  • 250 г свинячого фаршу
  • 250 г курячого фаршу
  • 50 г зеленої цибулі
  • 1 цибулина
  • 4 варені яйця
  • 1 сире яйце
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розвести в теплому молоці дріжджі. Додати цукор, яйця і сіль. Просіяти борошно і вимісити тісто. Поставити в тепле місце на 1,5 год. Крок 2 Печінку прокрутити в м'ясорубці. Обсмажити разом з курячим і свинячим фаршем. Посолити, поперчити. Зняти з вогню. Крок 3 Зелена цибуля подрібнити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити. Змішати фарш з ріпчастою і зеленою цибулею і подрібненими яйцями. Крок 4 Розкачати тісто у велику корж. Розподілити начинку. Підтягнути краї тіста до центру і защипати. Знову розкачати. Змастити яйцем. Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці 30 хв.

0/5 (0 Reviews)