Рулет З ІНДИКИ

Рулет З ІНДИКИ

Інгредієнти

  • фарш з індички – 500 г
  • напівтвердий сир Фоль Епі – 250 г
  • цибуля великий – 1 шт.
  • вершки жирністю 12% – 100 мл
  • сіль – за смаком
  • нарізані пряні трави – 0,25 склянки
  • масло вершкове – 1 ч. л.
  • сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • нарізана петрушка – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Рулет З ІНДИКИ

Замочити панірувальні сухарі в вершках і залишити на 10 хв. Лук очистити, дрібно нарізати. У сковороді нагріти вершкове масло і обсмажити цибулю, 5-6 хв. Крок 2

Рулет З ІНДИКИ

Змішати в мисці фарш з індички з цибулею, сухарями, яйцем, сіллю, перцем і подрібненою петрушкою. Крок 3

Рулет З ІНДИКИ

На лист пергаменту викласти прямокутником половину підготовленого фаршу. Присипати тертим сиром і нарізаною зеленню. Викласти фарш, що залишився і згорнути в рулет. Щільно загорнути в пергамент, перекласти на змащене маслом деко і випікати в духовці 45-50 хв. при 180 & deg; C.

0/5 (0 Reviews)