СОКОВИТІ біляші З м'ясом

Ну хто ж не любить біляші?! … І нехай це не зовсім корисне блюдо, так як смажене … але смачно ж! А іноді можна і себе і своїх близьких потішити такими смачними, соковитими пиріжками.

 СОКОВИТІ біляші З м'ясом

 СОКОВИТІ біляші З м'ясом

Випічка: пироги, булочки, ватрушки x Інгредієнти

  • тісто дріжджове звичайне – 700 г
  • м'якоть свинини – 600 г
  • цибуля ріпчаста – 2-3 шт. (Великі головки)
  • сіль, перець, спеції – за смаком
  • масло рослинне (для смаження) – 150 мл
  • масло вершкове – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СОКОВИТІ біляші З м'ясом

Тісто замісити по улюбленому вами рецептом. Розділити тісто на 12-14 кульок, діаметром 4 см і залишити під рушником підходити. Крок 2

СОКОВИТІ біляші З м'ясом

Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на олії до прозорості. Крок 3

СОКОВИТІ біляші З м'ясом

М'якоть свинини прокрутити на м'ясорубці разом з обсмаженою цибулею. Посолити, поперчити і додати спеції за смаком, перемішати. Крок 4

СОКОВИТІ біляші З м'ясом

Кожен кульку тіста розкачати в кружок, діаметром приблизно 8-10 см, на середину рівномірно викласти 2 ст. л. начинки, краї тіста защипнути. Крок 5

СОКОВИТІ біляші З м'ясом

Обсмажити біляші на рослинній олії з обох сторін, кладучи спочатку відкритою стороною. Потім викласти біляші на деко, застелене пергаментом, в серединку кожного покласти невеликий шматочок вершкового масла і поставити в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин. Якщо пиріжки вже досить засмажені, то можна їх прикрити зверху листом пергаменту. Господині на замітку

Подавати біляші гарячими, можна зі сметаною і свіжими овочами, зеленню. А соковитими вони виходять за рахунок додавання в фарш досить великої кількості смаженої цибулі.

0/5 (0 Reviews)