Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти
- борошно – 650 г
- крохмаль – 65 г
- сіль – 5 г
- масло рослинне – 10 г
- яйце – 2 шт.
- вода – 200 г
- сухі лісові гриби – 300 г
- цибуля ріпчаста – 150 г
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замішуємо густе тісто еластичної консистенції. Даємо йому відпочити під плівкою хвилин 20-30. Крок 2 Приготовим начинку: гриби заливаємо окропом, даємо постояти близько 30 хвилин, віджимають і дрібно нарізаємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо гриби і продовжуємо обсмажувати разом ще приблизно 10 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Крок 3 Розкачуємо тонко тісто, вирізаємо маленькі кружечки (приблизно в два рази менше, ніж на традиційні пельмені), розміщуємо начинку, скріплюємо краю, з'єднуємо кінці, викладаємо на присипану борошном дошку. Відварюємо в підсоленій воді 7 хвилин, при подачі змащуємо вершковим маслом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!