МАЛЕНЬКІ ПЕЛЬМЕНИ З ГРИБАМИ І ЛУКОМ

МАЛЕНЬКІ ПЕЛЬМЕНИ З ГРИБАМИ І ЛУКОМ

Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти

  • борошно – 650 г
  • крохмаль – 65 г
  • сіль – 5 г
  • масло рослинне – 10 г
  • яйце – 2 шт.
  • вода – 200 г
  • сухі лісові гриби – 300 г
  • цибуля ріпчаста – 150 г
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замішуємо густе тісто еластичної консистенції. Даємо йому відпочити під плівкою хвилин 20-30. Крок 2 Приготовим начинку: гриби заливаємо окропом, даємо постояти близько 30 хвилин, віджимають і дрібно нарізаємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо гриби і продовжуємо обсмажувати разом ще приблизно 10 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Крок 3 Розкачуємо тонко тісто, вирізаємо маленькі кружечки (приблизно в два рази менше, ніж на традиційні пельмені), розміщуємо начинку, скріплюємо краю, з'єднуємо кінці, викладаємо на присипану борошном дошку. Відварюємо в підсоленій воді 7 хвилин, при подачі змащуємо вершковим маслом.

0/5 (0 Reviews)