Усім любителям риби & mdash; рибні рулетики з рибним мусом. Рулетики з філе морського мови (пангасіуса) і тріски з найніжнішим мусом з лососини.
Варісь, рибко, велика й маленька x Інгредієнти
- близько 500 г філе морського мови або тріски
- трохи лимонного соку
- крапля оливкового масла
- чорний перець
- морська сіль
- щіпка цукру
- трохи холодного вершкового масла (буквально 10-15 г ), потертого на терці
Для начинки:
- 100 г філе лосося, вже очищеного від шкіри і кісток
- трохи лимонного соку
- крапля меду
- перець, морська сіль
- 2-3 ст. л. жирних вершків або сметани
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе морського язика порізала на більш-менш рівні прямокутники (вийшло 4 шт.), Посолити, поперчити, присипала цукром, сбризнулі лимонним соком і краплею оливкової олії. Залишила на столі маринуватися. Крок 2
Червону рибу порізала на кубики, поклала в блендер, полила лимонним соком і вершками, приправив сіллю, перцем і краплею меду. Збила в однорідний ніжний мус. Крок 3
На середину кожного шматка морського мови виклала мус. Загорнула з тонкого краю в рулетик і заколола зубочисткою. Виклала рулетики в змащену тонким шаром жиру форму. Крок 4 Зверху на рулетики розподілила пластівці масла. Випікала в попередньо нагрітій до 150ºC духовці 25 хв. (Духовка індивідуальна, тому дивимося по готовності у себе).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!