РИБНІ РУЛЕТИКИ з рибною мус

Усім любителям риби & mdash; рибні рулетики з рибним мусом. Рулетики з філе морського мови (пангасіуса) і тріски з найніжнішим мусом з лососини.

Варісь, рибко, велика й маленька x Інгредієнти

  • близько 500 г філе морського мови або тріски
  • трохи лимонного соку
  • крапля оливкового масла
  • чорний перець
  • морська сіль
  • щіпка цукру
  • трохи холодного вершкового масла (буквально 10-15 г ), потертого на терці

Для начинки:

  • 100 г філе лосося, вже очищеного від шкіри і кісток
  • трохи лимонного соку
  • крапля меду
  • перець, морська сіль
  • 2-3 ст. л. жирних вершків або сметани

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе морського язика порізала на більш-менш рівні прямокутники (вийшло 4 шт.), Посолити, поперчити, присипала цукром, сбризнулі лимонним соком і краплею оливкової олії. Залишила на столі маринуватися. Крок 2

РИБНІ РУЛЕТИКИ з рибною мус

Червону рибу порізала на кубики, поклала в блендер, полила лимонним соком і вершками, приправив сіллю, перцем і краплею меду. Збила в однорідний ніжний мус. Крок 3

РИБНІ РУЛЕТИКИ з рибною мус

На середину кожного шматка морського мови виклала мус. Загорнула з тонкого краю в рулетик і заколола зубочисткою. Виклала рулетики в змащену тонким шаром жиру форму. Крок 4 Зверху на рулетики розподілила пластівці масла. Випікала в попередньо нагрітій до 150ºC духовці 25 хв. (Духовка індивідуальна, тому дивимося по готовності у себе).

0/5 (0 Reviews)