БАРАНИНА ПО-сицилійський

За цим рецептом можна готувати не тільки баранину, але і яловичину, кролика і навіть курку. Тільки м'ясо кролика або курки треба попередньо зняти з кісток. Разом з родзинками можна додати чорнослив без кісточок.

 БАРАНИНА ПО -СІЦІЛІАНСКІ

Інгредієнти

  • родзинки темний
  • масло рослинне – для обсмажування
  • 0,25 качана білокачанної капусти
  • петрушка
  • 500 г баранини без кісток (плече або лопатка)
  • картопля – 3 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • баклажан – 1 шт
  • 3 гілочки чебрецю
  • 1 ч. л. лимонної цедри
  • 0,5 склянки білого сухого вина
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ізюм промити, замочити в теплій воді на 30 & nbsp; хв. М'ясо вимити, нарізати шматками шириною 3 & nbsp; см. Баклажан вимити, нарізати кубиками. Капусту нарізати великими квадратними шматками. Картоплю і цибулю очистити, нарізати кубиками. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Часник очистити, подрібнити. Крок 2 Шматочки баклажана скласти в миску, залити холодною злегка присолені водою і залишити на 20 & nbsp; хв. Потім воду злити, баклажан промити і обсушити паперовим полотеца. Крок 3 М'ясо скласти в миску, додати чебрець, лимонну цедру, часник, сіль, перець і 3 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинної олії. Перемішати і дати настоятися 20 & nbsp; хв. Крок 4 В глибокій каструлі обсмажити картопля 5 & nbsp; хв. Додати цибулю і м'ясо, готувати ще 5 & nbsp; хв. Додати капусту і баклажан. Готувати 4 & nbsp; хв. Крок 5 Влити вино, покласти родзинки, готувати 15 & nbsp; хв. В самому кінці додати петрушку. Приправити до смаку сіллю і перцем.

0/5 (0 Reviews)