Кращі народні рецепти. Закуски x Інгредієнти
- коріандр – 0,5 ч. Л.
- перець чорний мелений – за смаку
- часник – 3 зубчики
- сіль – за смаком
- свинина (шийна частина) – 1,5 кг
- печериці – 500 г
- лавровий лист великий – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Пласт м'яса посипати сіллю, меленим перцем, карі, зверху розкласти пластинки часнику і шматочки лаврового листа. Гриби гасити в сковороді з 1 ст. л. рослинного масла 10 хвилин. Рідина злити. Розкласти сухі віджаті гриби по краю пласта. Крок 2
Рулет згорнути якомога тугіше і зав'язати нитками. З країв гриби придавити, щоб не випали. Зверху трохи натерти сіллю. Крок 3
Поставить рулет в нагріту до 200 ° C духовку на 1 годину, потім зменшити температуру до 180 ° C і готувати ще 1,5 години. Через 2 години рулет дістати і зверху пензлем змастити сметаною. Дістати рулет з духовки і перекласти на тарілку, остудити 30 хвилин. Покласти в целофановий пакет і прибрати в холодильник або морозильник. При подачі нарізати пластинами. Господині на замітку Страви зі свинини популярні, м'ясо виходить соковитим і ніжним, швидко готується. Краще використовувати пласт очеревини – подчеревок. Такий шматок повинен бути тонкий, з невеликим шаром сала, щоб добре скручувався. М'ясо може бути як свіже, так і розморожене. Якщо рулет був прибраний в морозильник, то за 20 хвилин до подачі його необхідно дістати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!