БЕКОН ДОМАШНІЙ. Рулет з очеревини.

Кращі народні рецепти. Закуски x Інгредієнти

  • коріандр – 0,5 ч. Л.
  • перець чорний мелений – за смаку
  • часник – 3 зубчики
  • сіль – за смаком
  • свинина (шийна частина) – 1,5 кг
  • печериці – 500 г
  • лавровий лист великий – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БЕКОН ДОМАШНІЙ. Рулет з очеревини.

Пласт м'яса посипати сіллю, меленим перцем, карі, зверху розкласти пластинки часнику і шматочки лаврового листа. Гриби гасити в сковороді з 1 ст. л. рослинного масла 10 хвилин. Рідина злити. Розкласти сухі віджаті гриби по краю пласта. Крок 2

БЕКОН ДОМАШНІЙ. Рулет з очеревини.

Рулет згорнути якомога тугіше і зав'язати нитками. З країв гриби придавити, щоб не випали. Зверху трохи натерти сіллю. Крок 3

БЕКОН ДОМАШНІЙ. Рулет з очеревини.

Поставить рулет в нагріту до 200 ° C духовку на 1 годину, потім зменшити температуру до 180 ° C і готувати ще 1,5 години. Через 2 години рулет дістати і зверху пензлем змастити сметаною. Дістати рулет з духовки і перекласти на тарілку, остудити 30 хвилин. Покласти в целофановий пакет і прибрати в холодильник або морозильник. При подачі нарізати пластинами. Господині на замітку Страви зі свинини популярні, м'ясо виходить соковитим і ніжним, швидко готується. Краще використовувати пласт очеревини – подчеревок. Такий шматок повинен бути тонкий, з невеликим шаром сала, щоб добре скручувався. М'ясо може бути як свіже, так і розморожене. Якщо рулет був прибраний в морозильник, то за 20 хвилин до подачі його необхідно дістати.

0/5 (0 Reviews)