Інгредієнти
- черешок селери – 1 шт.
- масло вершкове – 3 ст. л.
- довгозерний рис – 0,5 склянки
- сіль – за смаком
- бульйон курячий – 4 склянки
- стебло цибулі-порею, тільки біла частина – 1 шт.
- лимон (сік) – 3 ст. л.
- варено-копчений окіст – 400 г
- морква середнього розміру – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Окорок нарізати невеликими шматочками. Морква очистити і нарізати кубиками. Лук-порей промити і нарізати тонкими кільцями, селера – скибочками. Розігріти в каструлі масло. Обсмажити овочі, 5 хв. Крок 2
Додати бульйон і рис, довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 20 хв. Крок 3
Покласти окіст, влити лимонний сік. Готувати 4 хв. Приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню. Дати постояти під кришкою 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!