РИСОВИЙ СУП З окіст

РИСОВИЙ СУП З окіст

Інгредієнти

  • черешок селери – 1 шт.
  • масло вершкове – 3 ст. л.
  • довгозерний рис – 0,5 склянки
  • сіль – за смаком
  • бульйон курячий – 4 склянки
  • стебло цибулі-порею, тільки біла частина – 1 шт.
  • лимон (сік) – 3 ст. л.
  • варено-копчений окіст – 400 г
  • морква середнього розміру – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 РИСОВИЙ СУП З окіст

Окорок нарізати невеликими шматочками. Морква очистити і нарізати кубиками. Лук-порей промити і нарізати тонкими кільцями, селера – скибочками. Розігріти в каструлі масло. Обсмажити овочі, 5 хв. Крок 2

РИСОВИЙ СУП З окіст

Додати бульйон і рис, довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 20 хв. Крок 3

РИСОВИЙ СУП З окіст

Покласти окіст, влити лимонний сік. Готувати 4 хв. Приправити сіллю і перцем. Зняти з вогню. Дати постояти під кришкою 10 хв.

0/5 (0 Reviews)