Кращі народні рецепти . Рис і крупи x Інгредієнти
- свинина (шийна частина) – 500 г
- сир “Пармезан” – 100 г
- селера (стебла) – 2 стебла
- масло оливкове – 1-2 ст. л.
- масло вершкове – 1 ст. л.
- трави (базилік, орегано) – за смаком
- часник – 1-2 зубчики
- рис – 1,5 склянки
- коньяк – 2 ст. л.
- перець болгарський – до смаку
- сіль дрібна морська – за смаком
- помідор середнього розміру – 1-2 шт.
- перець солодкий (жовтий) – 1 шт.
- вода
Покроковий рецепт приготування
Рис добре промити і замочити в холодній воді. На розпеченому оливковій олії обсмажити подрібнені зубчики часнику. Додати кілька нарізаних стебел селери, солодкий перець, все обсмажити до золотистої скоринки. Покласти дрібно нарізане м'ясо, злегка обсмажити до скоринки. Додати дрібно нарізані помідори, вершкове масло, коньяк, сіль, перець. Гасити 5 хвилин на сильному вогні. Насипати рис, перемішати і тушкувати 2-3 хвилини, поки рис не стане прозорим. Покласти трави, перемішати. Скласти все в скляну миску, залити водою так, щоб шар води зверху був завтовшки в палець. Закрити кришкою і поставити в нагріту до 250 & deg; C духовку. Через 25 хвилин миску дістати, додати окріп і запікати ще 15 хвилин. За 1-2 хвилину до готовності посипати натертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!