Інгредієнти
- масло рослинне – 3 ст. л.
- скибочки білого хліба без кірки – 4 шт.
- сіль – за смаком
- шпинат – 200 г
- часник – 2 зубчики
- консервований зелений горошок – 200 г
- свинячий варено-копчений окіст – 300 г
- білокачанна капуста – 200 г
- помідор середнього розміру – 3 шт.
- цибуля невеликий – 1 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Лук і часник очистити, дрібно нарізати, обсмажити в 2 ст. л. розігрітого рослинного масла, 8 хв. Додати нарізані помідори і зелений горошок, готувати 5 хв. Крок 2
Окорок нарізати кубиками й обсмажити в маслі, що залишилося, 7 хв. Скибочки хліба помістити в розігріту до 190 & deg; C духовку і запекти, 8 хв. Крок 3
Капусту тонко нашаткувати і перетерти з сіллю і перцем. Викласти в каструлю з 1 л окропу, варити 6 хв. Додати обсмажені овочі, окіст і нарізаний смужками шпинат, варити 10 хв. Скибочки хліба розкласти по тарілках і залити гарячим супом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!