СУП З окіст і ШПИНАТОМ

СУП З окіст і ШПИНАТОМ

Інгредієнти

  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • скибочки білого хліба без кірки – 4 шт.
  • сіль – за смаком
  • шпинат – 200 г
  • часник – 2 зубчики
  • консервований зелений горошок – 200 г
  • свинячий варено-копчений окіст – 300 г
  • білокачанна капуста – 200 г
  • помідор середнього розміру – 3 шт.
  • цибуля невеликий – 1 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 СУП З окіст і ШПИНАТОМ

Лук і часник очистити, дрібно нарізати, обсмажити в 2 ст. л. розігрітого рослинного масла, 8 хв. Додати нарізані помідори і зелений горошок, готувати 5 хв. Крок 2

СУП З окіст і ШПИНАТОМ

Окорок нарізати кубиками й обсмажити в маслі, що залишилося, 7 хв. Скибочки хліба помістити в розігріту до 190 & deg; C духовку і запекти, 8 хв. Крок 3

СУП З окіст і ШПИНАТОМ

Капусту тонко нашаткувати і перетерти з сіллю і перцем. Викласти в каструлю з 1 л окропу, варити 6 хв. Додати обсмажені овочі, окіст і нарізаний смужками шпинат, варити 10 хв. Скибочки хліба розкласти по тарілках і залити гарячим супом.

0/5 (0 Reviews)