БІФШТЕКС А-ЛЯ Ліндстром

БІФШТЕКС А & ndash; ЛЯ Ліндстром

Інгредієнти

  • сіль, мелений чорний перець – за смаком
  • невелика варений буряк – 1 шт.
  • каперси – 1 ст. л.
  • оцет – 2 ч. л.
  • яловичий фарш – 500 г
  • цибулина – 1 шт.
  • вершки жирністю 35% – 100 мл
  • жовтки – 4 шт.
  • масло рослинне – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 БІФШТЕКС А & ndash; ЛЯ Ліндстром

Буряк натерти на крупній тертці. Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. масла, 5 хв. Перекласти цибулю в миску, додати фарш, жовтки, каперси, сіль, перець, оцет і вершки. Ретельно перемішати, додати буряк і ще раз перемішати. Крок 2

БІФШТЕКС А & ndash; ЛЯ Ліндстром

Сформувати круглі котлети діаметром 5-7 см. Крок 3

бІФШТЕКС А & ndash; ЛЯ Ліндстром

Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити біфштекси на сильному вогні, по 5-6 хв. з кожного боку. Можна подати, поклавши зверху смажене яйце.

0/5 (0 Reviews)