Інгредієнти
- терта цедра лайма – 0,5 ч. л.
- сіль, червоний мелений перець
- іспанські коржі (тортильи) – 2 шт.
- сік 0,5 лимона
- петрушка – 0,5 пучка
- авокадо – 1 шт.
- натруальний йогурт – 1 ст. л.
- червоний солодкий перець – 1 шт.
- рослинне масло – 3 ст. л.
- фарш з яловичини – 300 г
- консервована кукурудза – 2 ст. л.
- цибулина – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У сковороді розігріти 2 ст . л. масла і обсмажити фарш, 15 хв., розминаючи лопаткою грудки. Приправити до смаку сіллю і перцем, зняти з вогню. Перекласти в миску. Крок 2
Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. М'якоть збризнути лимонним соком і нарізати на кубики. Крок 3
З червоного перцю видалити серцевину, нарізати перець тонкими довгими смужками. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Консервовану кукурудзу злити. Крок 4
Лук очистити і нарізати тонкими кільцями. У тій же сковороді, де готувався фарш, розігріти масло, що залишилося і обсмажити цибулю до золотистого кольору, 7 хв. Крок 5
Перемішати у великій мисці фарш, обсмажену цибулю, авокадо, кукурудзу і петрушку. Посолити і поперчити за смаком. Крок 6
Йогурт змішати з цедрою лайма. Розкласти на столі 2 тортильи так, щоб вони заходили один на одного. Змастити йогуртом. Викласти на коржі м'ясну начинку і смужки солодкого перцю. Скачати тортильи в рулет, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 1 ч. При подачі на стіл нарізати скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!