Рулет в мексиканському стилі

Рулет в мексиканському стилі

Інгредієнти

  • терта цедра лайма – 0,5 ч. л.
  • сіль, червоний мелений перець
  • іспанські коржі (тортильи) – 2 шт.
  • сік 0,5 лимона
  • петрушка – 0,5 пучка
  • авокадо – 1 шт.
  • натруальний йогурт – 1 ст. л.
  • червоний солодкий перець – 1 шт.
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • фарш з яловичини – 300 г
  • консервована кукурудза – 2 ст. л.
  • цибулина – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рулет в мексиканському стилі

У сковороді розігріти 2 ст . л. масла і обсмажити фарш, 15 хв., розминаючи лопаткою грудки. Приправити до смаку сіллю і перцем, зняти з вогню. Перекласти в миску. Крок 2

Рулет в мексиканському стилі

Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. М'якоть збризнути лимонним соком і нарізати на кубики. Крок 3

Рулет в мексиканському стилі

З червоного перцю видалити серцевину, нарізати перець тонкими довгими смужками. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати. Консервовану кукурудзу злити. Крок 4

Рулет в мексиканському стилі

Лук очистити і нарізати тонкими кільцями. У тій же сковороді, де готувався фарш, розігріти масло, що залишилося і обсмажити цибулю до золотистого кольору, 7 хв. Крок 5

Рулет в мексиканському стилі

Перемішати у великій мисці фарш, обсмажену цибулю, авокадо, кукурудзу і петрушку. Посолити і поперчити за смаком. Крок 6

Рулет в мексиканському стилі

Йогурт змішати з цедрою лайма. Розкласти на столі 2 тортильи так, щоб вони заходили один на одного. Змастити йогуртом. Викласти на коржі м'ясну начинку і смужки солодкого перцю. Скачати тортильи в рулет, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 1 ч. При подачі на стіл нарізати скибочками.

0/5 (0 Reviews)