Біляші В РАДЯНСЬКОМУ СТИЛІ

біляші В РАДЯНСЬКОМУ СТИЛІ

Інгредієнти

  • 2-3 ст. л. цукру
  • 300 г молока
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. солі
  • 1 кг борошна плюс 100 г і для розкочування тіста
  • 10 г свіжих дріжджів
  • 5 ст. л. рослинного масла
  • рослинне масло для фритюру

Для начинки:

  • по 150 г яловичого і свинячого фаршу
  • 1 середня цибулина
  • сіль, чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для тесту дріжджі розвести з 50 мл теплої води, додати 1 ст. л. цукру. Розмішати, залишити в теплому місці на 10-15 хв. Окремо змішати 200 мл теплої питної води з молоком, додати яйця, рослинне масло, цукор, що залишився і сіль. Перемішати до однорідності. Крок 2 Просіяне борошно додати частинами, інтенсивно перемішуючи, вимісити до консистенції густої сметани. Влити дріжджі, швидко перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці (близько 40 ° С) на 1,5 ч. Додати 70-100 г просіяного борошна. Вимісити, залишити на 1 ч. Крок 3 Для начинки з'єднуємо яловичину і свинину. Лук очистити, дрібно порубати. Додати до м'яса разом з сіллю, перцем і 100 мл крижаної води. Інтенсивно вимісити. Тісто розділити на 18-20 шматочка, кожен розкачати в корж товщиною 1 см. Викласти в центр фарш, зліпити як класичний пиріжок, два кінця з'єднати між собою, перекрутити і придавити, щоб беляш був завтовшки 1,5 см. Обсмажити у фритюрі, 7 -10 хв., періодично поливаючи гарячою олією. Господині на замітку

Обов'язково прислухайтеся до рекомендації про використання в фарші крижаної води . Вона дозволяє измельченному м'яса не злипалися в монолітний шматок, а залишатися соковитим і повітряним.

0/5 (0 Reviews)