Болить МІСТО, ІТАЛІЙСЬКЕ СТРАВА

болить МІСТО, ІТАЛІЙСЬКЕ СТРАВА

Інгредієнти

  • невеликі цибулини – 6 шт.
  • яловича вирізка – 1 кг
  • стебло цибулі-порею – 1 шт.
  • невеликої картопля – 8 шт.
  • невелика морква – 6 шт.
  • гілочки петрушки – 2 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль, перець
  • гілочки чебрецю – 2 шт.
  • свиняча вирізка – 500 г
  • солодкий перець різних кольорів – 2 шт.
  • курячі ніжки – 1 кг

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

болить МІСТО, ІТАЛІЙСЬКЕ СТРАВА

Овочі очистити. Яловичину, свинину, курячі ніжки, 1 морквину і 1 цибулину залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну. Додати лавровий лист, петрушку, чебрець, сіль, перець. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і готувати 1,5 години. Крок 2

болить МІСТО, ІТАЛІЙСЬКЕ СТРАВА

Овочі, що залишилися крупно нарізати. За 30 хв до готовності м'яса поварити моркву і картоплю в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Додати білу частину порею і перці, готувати 10 хв. Злити воду і залишити овочі під кришкою. М'ясо крупно нарізати, бульйон процідити. Викласти м'ясо і овочі на блюдо, щедро полити бульйоном.

0/5 (0 Reviews)