Інгредієнти
- невеликі цибулини – 6 шт.
- яловича вирізка – 1 кг
- стебло цибулі-порею – 1 шт.
- невеликої картопля – 8 шт.
- невелика морква – 6 шт.
- гілочки петрушки – 2 шт.
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль, перець
- гілочки чебрецю – 2 шт.
- свиняча вирізка – 500 г
- солодкий перець різних кольорів – 2 шт.
- курячі ніжки – 1 кг
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Овочі очистити. Яловичину, свинину, курячі ніжки, 1 морквину і 1 цибулину залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну. Додати лавровий лист, петрушку, чебрець, сіль, перець. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і готувати 1,5 години. Крок 2
Овочі, що залишилися крупно нарізати. За 30 хв до готовності м'яса поварити моркву і картоплю в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Додати білу частину порею і перці, готувати 10 хв. Злити воду і залишити овочі під кришкою. М'ясо крупно нарізати, бульйон процідити. Викласти м'ясо і овочі на блюдо, щедро полити бульйоном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!