БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

Інгредієнти

  • 500 г борошна
  • 150 мл молока
  • 125 мл натурального йогурту
  • 70 г вершкового масла
  • 1,5 ст. л. цукру
  • 1 яйце
  • 7 г сухих дріжджів
  • 1 ч. л. солі
  • 100 г шинки
  • 10 пір'я зеленої цибулі
  • оливкова олія
  • 1,5 ст. л. насіння чорнушки
  • 1 жовток для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

Наріжте шинку маленькими кубиками і обсмажте до золотистого кольору на оливковій олії. Зелену цибулю наріжте тонкими кільцями. Крок 2

БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

Підігрійте молоко до 30 ° С. У сотейнику розтопіть вершкове масло. У велику миску просійте борошно з дріжджами і сіллю. У тепле молоко додайте цукор, йогурт і яйце, добре розмішайте. Додайте шинку і зелений лук. Крок 3

БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

У кілька прийомів всипте борошно, добре розмішуючи. Влийте розтоплене вершкове масло і замісити тісто. Скачайте його в кулю і змастіть оливковою олією. Накрийте миску харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 ч. Обімніть тісто і залиште ще для одного підходу, 45 хв. Крок 4

БУЛОЧКИ З зеленим цибулею І шинкою

Розділіть тісто на шматочки розміром з яйце і скачайте з них кульки. Застеліть деко папером для випічки і покладіть булочки, накрийте рушником і залиште на 30 хв. Розігрійте духовку до 180 ° С. Змішайте жовток з 1 ст. л. води, змастіть булочки і посипте чорнушкою. Поставте деко в духовку на 15-20 хв. Подавайте булочки теплими або холодними. Господині на замітку

Якщо замісити тісто ввечері і поставити в холодильник, вранці залишиться тільки скачати булочки і дати їм расстояться 30 хв.

0/5 (0 Reviews)