Конкурс літніх рецептів ATLANT Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти
- баклажани – 3 шт.
- помідори – 3 шт.
- сир – 150 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 150 г
Для заправки:
- майонез – 1/2 склянки
- сметана – 1/2 склянки
- часник – 3 часточки
- зелень петрушки – за смаком
- зелень кропу – за смаком
- чорний мелений перець
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сир і шинку нарізати на скибочки. Крок 2
Баклажани нарізати уздовж на смужки, але не до кінця. Покласти в підсолену воду і залишити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота. Промити від солі і промокнути зайву вологу. Крок 3
Між смужками баклажана по черзі укласти шинку, сир, помідори, нарізані кружальцями. Крок 4
Перекласти на деко, змащене олією. Крок 5
Приготувати заправку. Для цього змішати майонез зі сметаною, додати тертий часник, нарізану зелень, посолити, поперчити. Крок 6
Фаршировані баклажани полити заправкою. Запікати 30 хвилин при 180 градусах. Господині на замітку
Баклажан – універсальний овоч. Страви, приготовані з баклажанів, завжди відрізняються яскравим смаком. А в цьому рецепті доданий ще і яскравий зовнішній вигляд. Дуже гармонійне блюдо як за смаком, так і за видом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!