БАКЛАЖАНИ & QUOT; ЖАР-ПТИЦЯ & QUOT;

Конкурс літніх рецептів ATLANT Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти

  • баклажани – 3 шт.
  • помідори – 3 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 150 г

  • сир – 150 г

Для заправки:

  • майонез – 1/2 склянки
  • сметана – 1/2 склянки
  • часник – 3 часточки
  • зелень петрушки – за смаком
  • зелень кропу – за смаком
  • чорний мелений перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Сир і шинку нарізати на скибочки. Крок 2

Баклажани нарізати уздовж на смужки, але не до кінця. Покласти в підсолену воду і залишити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота. Промити від солі і промокнути зайву вологу. Крок 3

БАКЛАЖАНИ & amp; QUOT; ЖАР-ПТИЦЯ & amp; QUOT;

Між смужками баклажана по черзі укласти шинку, сир, помідори, нарізані кружальцями. Крок 4

БАКЛАЖАНИ & amp; QUOT; ЖАР-ПТИЦЯ & amp; QUOT;

Перекласти на деко, змащене олією. Крок 5

БАКЛАЖАНИ & amp; QUOT; ЖАР-ПТИЦЯ & amp; QUOT;

Приготувати заправку. Для цього змішати майонез зі сметаною, додати тертий часник, нарізану зелень, посолити, поперчити. Крок 6

БАКЛАЖАНИ & amp; QUOT; ЖАР-ПТИЦЯ & amp; QUOT;

Фаршировані баклажани полити заправкою. Запікати 30 хвилин при 180 градусах. Господині на замітку

Баклажан – універсальний овоч. Страви, приготовані з баклажанів, завжди відрізняються яскравим смаком. А в цьому рецепті доданий ще і яскравий зовнішній вигляд. Дуже гармонійне блюдо як за смаком, так і за видом.

0/5 (0 Reviews)