& nbsp;
Інгредієнти
- 200-250 г вареної шинки
- 1-1,5 склянки борошна
- 2 яйця
- 1-1,2 склянки молока
- 1/2 ч. Л. коричневого цукру
- сіль
- масло для смаження у фритюрі
Покроковий рецепт приготування
Наріжте шинку невеликими кубиками. Просійте борошно, додайте сіль, цукор. Введіть по одному яйця і невеликими порціями молоко, при цьому добре розмішуючи тісто, щоб не було грудочок. Тісто має вийти тягучим. Якщо воно вийшло рідким, додайте трохи борошна, якщо густим – трохи молока. Викладіть кубики шинки в тісто, перемішайте, щоб тісто покрило все кубики. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Беріть чайною ложкою по одному кубику шинки разом з тестом і викладайте в гаряче масло, смажте до золотистого кольору. Обсмажених в маслі «крокодилів» викладіть на паперовий рушник, щоб скло зайве масло, і відразу ж подавайте. Господині на замітку Ми навіть не знаємо, чому ці чи печиво, то чи оладки так смішно називаються. Може бути, тому що виходять неправильної і смішний форми – як раз такими частенько малюють крокодилів маленькі діти. Зате ми точно знаємо – хлопцям вони полюбляться, тільки не робіть їх занадто багато: є небезпека, що маленький мисливець на крокодилів не зможе вчасно зупинитися.
До речі
В якості начинки ви можете використовувати домашню ковбасу чи сосиски. Чи не викладайте на сковороду велика кількість «крокодилів», інакше вони злипнуться між собою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!