Бургери вже досить давно з'явилися в & nbsp; нашому меню, але багато хто все одно сприймають їх лише як фаст-фуд. Приготуйте бургери на нашу рецептом, і & nbsp; ваша думка про & nbsp; них точно зміниться!
Інгредієнти
- 2 зубчики часнику
- 700 г свинини з жирком (лопатка, шия, окіст)
- 2 ч. л. соєвого соусу
- 5 пір'я зеленої цибулі
- 8 гілочок кінзи
- 1 невеликий червоний перець чилі
- 2 см кореня імбиру
- сіль, мелений чорний перець
Для подачі:
- 8 булочок для гамбургерів
- 4 листа пекінської капусти
- 1 маленький огірок
- 2 стебла зеленої цибулі
- 4 гілочки кінзи
- 1/2 ст. л. кунжутного масла
- 1 ст. л. арахісового масла
- 1/2 ч. л. лимонного соку
- 1/2 ч. л. меду
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> половина перцю чилі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть часник і корінь імбиру, у перцю чилі видаліть насіння. Натріть імбир на дрібній тертці, часник і чилі порубати. Дрібно наріжте зелену цибулю і кинзу. Крок 2 М'ясо наріжте кубиками і поверніть через м'ясорубку з крупними гратами. Крок 3 У великій мисці змішайте фарш, зелена цибуля, кінзу, часник, чилі і імбир. Додайте соєвий соус, посоліть і добре поперчіть. Вимішайте фарш і трохи відбийте. Крок 4 Сформуйте бургери, прикрийте харчовою плівкою і приберіть на 10 хв. в холодильник. Крок 5 Тонко наріжте китайську капусту, зелену цибулю і кинзу. Огірок наріжте соломкою, чилі – тонкими півкільцями. Змішайте арахісове і кунжутне масло з медом і лимонним соком і заправте салат. Посоліть і залиште, поки смажаться гамбургери. Крок 6 Підготуйте вугілля і встановіть грати в 10-12 см від вогню. Покладіть бургери на решітку, змащену маслом, і смажте по 2 хв. з кожного боку. Потім підніміть грати вище або відгрібаючи частина вугілля і продовжуйте готувати ще 5-7 хв. Крок 7 Підігрійте булочки і розкладіть в них бургери. Додайте салат і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!