Існує понад 300 рецептів приготування паельї, іспанського страви з рису, 6-7 сортів риби, курки та ін. В даному рецепті використовуються свинина, яловичина, курка і риба.
Інгредієнти
- Рис – 360 г
- Риба – 500 г
- Вода – 1 л
- М'якоть свинини – 200 г
- М'якоть яловичини – 200 г
- Шпик – 80 г
- Лук – 2 шт.
- помідори – 2 шт.
- Перець – 2 шт.
- Горошок зелений – 40 г
- Олія – 80 г
- Естрагон – 2 ст. л.
- Сік 1/2 лимона
- Сіль, перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Курка – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Курку порубати на дрібні шматочки, посолити, обсмажити з частиною шпику . Влити бульйон і тушкувати до готовності. Крок 2
Телятину і свинину нарізати кубиками, обсмажити на частини масла, додати воду, сіль, перець і тушкувати до готовності. Крок 3
Рибу нарізати, скропити лимонним соком і обсмажити. Крок 4
Лук, перець нарізати кільцями, обсмажити на останньому шпику. Крок 5
Покласти рис і смажити ще 5 хвилин . Додати 2 склянки води, посолити, поперчити. Крок 6
Коли рис набубнявіє, влити ще 2 склянки води, покласти скибочки очищених помідорів, рибу, курку, телятину і свинину. Гасити 20 хвилин. Додати горошок, прогріти і подавати. Крок 7
Смачного! Корисна порада
Страва досить трудомістка, тому підійде для святкового столу або для вихідного дня.
Господині на заміткуТрадиційно паелья подається по неділях.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!