Паелья

Існує понад 300 рецептів приготування паельї, іспанського страви з рису, 6-7 сортів риби, курки та ін. В даному рецепті використовуються свинина, яловичина, курка і риба.

 паелья

Інгредієнти

  • Рис – 360 г
  • Риба – 500 г
  • Вода – 1 л
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Курка – 500 г

  • М'якоть свинини – 200 г
  • М'якоть яловичини – 200 г
  • Шпик – 80 г
  • Лук – 2 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • Перець – 2 шт.
  • Горошок зелений – 40 г
  • Олія – ​​80 г
  • Естрагон – 2 ст. л.
  • Сік 1/2 лимона
  • Сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

паелья

Курку порубати на дрібні шматочки, посолити, обсмажити з частиною шпику . Влити бульйон і тушкувати до готовності. Крок 2

паелья

Телятину і свинину нарізати кубиками, обсмажити на частини масла, додати воду, сіль, перець і тушкувати до готовності. Крок 3

паелья

Рибу нарізати, скропити лимонним соком і обсмажити. Крок 4

паелья

Лук, перець нарізати кільцями, обсмажити на останньому шпику. Крок 5

паелья

Покласти рис і смажити ще 5 хвилин . Додати 2 склянки води, посолити, поперчити. Крок 6

паелья

Коли рис набубнявіє, влити ще 2 склянки води, покласти скибочки очищених помідорів, рибу, курку, телятину і свинину. Гасити 20 хвилин. Додати горошок, прогріти і подавати. Крок 7

паелья

Смачного! Корисна порада

Страва досить трудомістка, тому підійде для святкового столу або для вихідного дня.

Господині на замітку

Традиційно паелья подається по неділях.

0/5 (0 Reviews)