Стірфрай зі свинини і брокколі по-китайськи & mdash; штука абсолютно чудова. А хіба ні? похрустивают овочі, смачне м'ясо, яскраві фарби і аромат .. що може бути краще & hellip; Стірфрай – це технологія приготування, при якій їжа швидко обсмажується на розпеченій сковороді в малій кількості масла і готується буквально за лічені хвилини.
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/stirfraj-iz-svininy-i-brokkoli-po-kitajski-e969938.jpg" alt = "СТІРФРАЙ З свинини І брокколі ПО-КИТАЙСЬКИ" />
Інгредієнти
- 500 г свинини
- 300 г брокколі
- 4 зубчики часнику
- 4 скибочки імбиру
- 1 зірочка анісу
- 2 ст.л. сухого хересу (або червоне вино)
- 2 ст.л. рослинного масла (я брала масло з банки з в'яленими томатами)
- 2 ч.л. нарізаного імбиру
- 2 ч.л. подрібненого часнику
- 1/2 ч.л. перцю
- 75 мл бульйону
- 1 ст.л. соусу Hoisin (або замінити за соєвий соус)
- 1 ч.л. суміші китайських спецій
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нарізати трохи підморожене м'ясо довгими смужками, замаринувати в суміші соєвого соусу і червоного вина. Крок 2 Брокколі розібрати на суцвіття. Засудити соус з часнику тиск, імбиру і бульйону. Крок 3 Часник для ароматизації олії розчавити плоскою стороною ножі, імбир порізати скибочками. Розігріти вок, влити олію і кинути в нього імбир, аніс і часник. Обсмажити хвилину, вийняти шумівкою і викинути. Крок 4 В цьому маслі відварити брокколі близько 3-4 хвилин, швидко перемішуючи. Брокколі не повинно втратити кольору. Після вийняти його на сито, дати стекти маслу. Крок 5 Кинути далі в вок свинину, обсмажити її близько 6-8 хвилин, весь час перемішуючи. Далі влити до свинини соус і протушкувати ще 3-4 хвилини. В кінці покласти брокколі, перемішати і зняти з вогню. Подавати відразу з рисом. Господині на замітку
Приготування цієї страви займе у вас не більше півгодини. Виконуйте тільки кілька правил: 1. Вок повинен бути сильно нагрітий і тільки потім в нього вливається масло. 2. Масло потрібно ароматизувати приправами в процесі приготування 3. Всі соусу повинні бути повністю готові до прготовленія страви, всі продукти потрібно нарізати і подрібнити заздалегідь, адже процеси в китайській кухні займають хвилини. 4. Якщо ви скорочується кількість хоч одного інгредієнта, то всі інші повинні скорочуватися строго пропорційно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!