СТІРФРАЙ З свинини І Брокколі ПО-КИТАЙСЬКИ

Стірфрай зі свинини і брокколі по-китайськи & mdash; штука абсолютно чудова. А хіба ні? похрустивают овочі, смачне м'ясо, яскраві фарби і аромат .. що може бути краще & hellip; Стірфрай – це технологія приготування, при якій їжа швидко обсмажується на розпеченій сковороді в малій кількості масла і готується буквально за лічені хвилини.

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/stirfraj-iz-svininy-i-brokkoli-po-kitajski-e969938.jpg" alt = "СТІРФРАЙ З свинини І брокколі ПО-КИТАЙСЬКИ" />

Інгредієнти

  • 500 г свинини
  • 300 г брокколі
  • 4 зубчики часнику
  • 4 скибочки імбиру
  • 1 зірочка анісу
  • 2 ст.л. сухого хересу (або червоне вино)
  • 2 ст.л. рослинного масла (я брала масло з банки з в'яленими томатами)
  • 2 ч.л. нарізаного імбиру
  • 2 ч.л. подрібненого часнику
  • 1/2 ч.л. перцю
  • 75 мл бульйону
  • 1 ст.л. соусу Hoisin (або замінити за соєвий соус)
  • 1 ч.л. суміші китайських спецій

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Нарізати трохи підморожене м'ясо довгими смужками, замаринувати в суміші соєвого соусу і червоного вина. Крок 2 Брокколі розібрати на суцвіття. Засудити соус з часнику тиск, імбиру і бульйону. Крок 3 Часник для ароматизації олії розчавити плоскою стороною ножі, імбир порізати скибочками. Розігріти вок, влити олію і кинути в нього імбир, аніс і часник. Обсмажити хвилину, вийняти шумівкою і викинути. Крок 4 В цьому маслі відварити брокколі близько 3-4 хвилин, швидко перемішуючи. Брокколі не повинно втратити кольору. Після вийняти його на сито, дати стекти маслу. Крок 5 Кинути далі в вок свинину, обсмажити її близько 6-8 хвилин, весь час перемішуючи. Далі влити до свинини соус і протушкувати ще 3-4 хвилини. В кінці покласти брокколі, перемішати і зняти з вогню. Подавати відразу з рисом. Господині на замітку

Приготування цієї страви займе у вас не більше півгодини. Виконуйте тільки кілька правил: 1. Вок повинен бути сильно нагрітий і тільки потім в нього вливається масло. 2. Масло потрібно ароматизувати приправами в процесі приготування 3. Всі соусу повинні бути повністю готові до прготовленія страви, всі продукти потрібно нарізати і подрібнити заздалегідь, адже процеси в китайській кухні займають хвилини. 4. Якщо ви скорочується кількість хоч одного інгредієнта, то всі інші повинні скорочуватися строго пропорційно.

0/5 (0 Reviews)