Серце є дуже поживним субпродуктом завдяки добре збалансованому складу необхідних вітамінів і мікро- і макроелементів.
Інгредієнти
- Серце свиняче – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лук – 1 шт.
- Сир плавлений – 150 г
- Томатна паста – 1 ст.л.
- Борошно – 1 ст.л.
- Сіль, спеції
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Моркву натерти, цибулю дрібно нарізати – обсмажити. Крок 2
Серце нарізати кубиком, додати до овочів. Додати спеції, сіль, томатну пасту, борошно. Гасити 40 хвилин. Крок 3
Сир нарізати пластинами, додати до серця. Перемішати. Гасити ще 20 хвилин. Крок 4
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!