Свинячі реберця В МАРИНАДІ З ОЖИНИ

свинячі реберця В & nbsp; МАРИНАДІ ІЗ & nbsp; ОЖИНИ

свинячі реберця В & nbsp; МАРИНАДІ ІЗ & nbsp; ОЖИНИ

Інгредієнти

  • 2 пластини свинячих ребер по 700 г кожна
  • 1,5 склянки ожини
  • 1/4 склянки меду
  • 1/4 склянки томатного соусу
  • 1/4 склянки коричневого цукру
  • 3 см кореня імбиру
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ч. Л. свежемолотого чорного перцю
  • 1/2 ч. л. пластівців перцю чилі
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для маринаду покладіть ожину в блендер, додайте очищений імбир і часник і подрібніть. Потім додайте коричневий цукор, мед, томатний соус і спеції і добре збийте. Перелийте суміш в каструлю і варіть на повільному вогні, помішуючи, 10-12 хв., Поки маринад не загусне. Крок 2 Розігрійте сковороду-гриль і обсмажте ребра, по 5 хв. з кожного боку. Крок 3 Змастіть ребра маринадом і перекладіть у форму для запікання. Поставте в духовку, розігріту до 180 ˚С, і запікайте 30 хв. Крок 4 Вийміть форму з духовки і прикрийте фольгою на 10 хв. Наріжте ребра на порційні шматки і подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)