Равлики & ndash; не найпоширеніший продукт на нашому столі, а шкода. У них дуже приємний тонкий смак, і нам (на щастя чи на жаль) не потрібно возитися з живими равликами: збирати їх і кілька днів годувати борошном, щоб вони & laquo; очистилися & raquo ;. Наші равлики вже пройшли всі стадії і виявилися або в консервній банці, або в морозильнику.
Інгредієнти
- 4 дюжини (48 штук) консервованих виноградних равликів
- 200 г сирокопченої свинячої грудинки
- 20 невеликих печериць
- 4 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- сухі прованські трави
- сіль, мелений чорний перець
- маленький пучок петрушки і 1 лимон для подачі
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Консервоване м'ясо равликів відкиньте на друшляк і обсушити. Грудинку наріжте смужками, а потім квадратиками зі стороною приблизно 2,5 см. Крок 2 У печериць видаліть ніжки (вони не знадобляться), капелюшки протріть вологою серветкою. Бажано, щоб капелюшки були однакового розміру. Крок 3 Нанижіть, перемежовуючи, м'ясо равликів, грудинку і печериці на попередньо замочені у воді дерев'яні шпажки. Змастіть інгредієнти оливковою олією, посоліть, поперчіть, посипте прованськими травами і залиште маринуватися на 1 ч, час від часу перевертаючи брошети. Крок 4 Запікайте брошети на решітці приблизно 15 хв., Часто змащуючи маринадом. Крок 5 Подавайте гарячими, посипавши дрібно нарізаною петрушкою і полив лимонним соком. До речі
Якщо ви використовуєте НЕ консервовані, а заморожені натуральні равлики, то попередньо замочіть їх на 2 ч у великій кількості води, за тим вийміть з раковин, гарненько промийте, а далі дійте згідно з рецептом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!