Чебуреки з заварного тіста

Чебуреки хоч раз в & nbsp; життя пробував кожен. Маслянисті, пекуче-гарячі, загорнуті в & nbsp; коричневий папір, вони здавалися настільки смачними, що рідко вдавалося обмежитися одним. Пропонуємо вам згадати & laquo; смак дитинства & raquo; і & nbsp; приготувати чебуреки будинку, повірте, це & nbsp, не & nbsp; так вже й складно.

Інгредієнти

Для фаршу:

  • 500 г м'якоті баранини
  • або по 250 г м'якоті баранини і яловичини
  • 1 велика цибулина
  • 50 мл води
  • 1 ч. Л. солі
  • 1/2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
  • рослинне масло для фритюру

Для тіста:

  • 3 склянки борошна
  • 1 стакан води
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 1 ч. Л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Закип'ятіть воду. У велику миску просійте половину борошна і сіль, влийте окріп і рослинне масло, швидко перемішайте і остудіть, 15 хв. Крок 2 В остигле тісто підсипати по частинах борошно, що залишилося і вимішують, поки воно не перестане липнути до рук. Скачайте тісто в кулю і загорніть в харчову плівку, приберіть на 30 хв. в холодильник. Крок 3 М'ясо дуже дрібно порубати або проверніть через м'ясорубку з крупними гратами. Цибулю очистіть і подрібніть в кухонному комбайні в режимі «Пульс» разом з водою до стану великої кашки. Додайте цибулю в фарш, посоліть і поперчіть, добре перемішайте. Крок 4 Розділіть тісто на 8 частин. Розкачайте в кола товщиною 2 мм, працюючи качалкою від центру до країв. Крок 5 Викладіть на одну половину кола, відступаючи від краю, 1,5 ст. л. фаршу, розрівняйте і накрийте другою половиною тіста. Акуратно притисніть краю, прокатати качалкою і притисніть виделкою. Викладіть готові чебуреки на дошку, пріпиленний борошном, і залиште на 10 хв. Крок 6 У великій глибокій сковороді або фритюрниці розігрійте масло для фритюру до 180 ° С. Опускайте по 1-2 чебурека в киплячу олію. Як тільки чебуреки спливуть на поверхню, переверніть і смажте з іншого боку до золотистого кольору. Потім знову переверніть і смажте ще 1 хв. Готові чебуреки викладайте на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло. Відразу ж подавайте на стіл.

0/5 (0 Reviews)