Чебуреки хоч раз в & nbsp; життя пробував кожен. Маслянисті, пекуче-гарячі, загорнуті в & nbsp; коричневий папір, вони здавалися настільки смачними, що рідко вдавалося обмежитися одним. Пропонуємо вам згадати & laquo; смак дитинства & raquo; і & nbsp; приготувати чебуреки будинку, повірте, це & nbsp, не & nbsp; так вже й складно.
Інгредієнти
Для фаршу:
- 500 г м'якоті баранини
- або по 250 г м'якоті баранини і яловичини
- 1 велика цибулина
- 50 мл води
- 1 ч. Л. солі
- 1/2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
- рослинне масло для фритюру
Для тіста:
- 3 склянки борошна
- 1 стакан води
- 2 ст. л. рослинного масла
- 1 ч. Л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Закип'ятіть воду. У велику миску просійте половину борошна і сіль, влийте окріп і рослинне масло, швидко перемішайте і остудіть, 15 хв. Крок 2 В остигле тісто підсипати по частинах борошно, що залишилося і вимішують, поки воно не перестане липнути до рук. Скачайте тісто в кулю і загорніть в харчову плівку, приберіть на 30 хв. в холодильник. Крок 3 М'ясо дуже дрібно порубати або проверніть через м'ясорубку з крупними гратами. Цибулю очистіть і подрібніть в кухонному комбайні в режимі «Пульс» разом з водою до стану великої кашки. Додайте цибулю в фарш, посоліть і поперчіть, добре перемішайте. Крок 4 Розділіть тісто на 8 частин. Розкачайте в кола товщиною 2 мм, працюючи качалкою від центру до країв. Крок 5 Викладіть на одну половину кола, відступаючи від краю, 1,5 ст. л. фаршу, розрівняйте і накрийте другою половиною тіста. Акуратно притисніть краю, прокатати качалкою і притисніть виделкою. Викладіть готові чебуреки на дошку, пріпиленний борошном, і залиште на 10 хв. Крок 6 У великій глибокій сковороді або фритюрниці розігрійте масло для фритюру до 180 ° С. Опускайте по 1-2 чебурека в киплячу олію. Як тільки чебуреки спливуть на поверхню, переверніть і смажте з іншого боку до золотистого кольору. Потім знову переверніть і смажте ще 1 хв. Готові чебуреки викладайте на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло. Відразу ж подавайте на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!