ФАРШИРОВАНИЙ ЛУК

Oignons farcis & ndash; прекрасне блюдо не тільки для тих, хто фанатично любить цибулю, а й для тих, хто відноситься до нього досить спокійно. Запечіть, самий звичайний гострий жовтий цибулю, від якого всі плачуть гіркими сльозами, робиться солодкуватим, ніжним і надзвичайно приємним на смак. А м'ясний фарш всередині (особливо якщо це баранина) надає йому неповторний складний аромат, на який до вас на кухню як би ненароком починають стікатися домочадці …

 ФАРШИРОВАНИЙ ЛУК

Інгредієнти

  • 6 середніх цибулин
  • 250 г будь-якого м'ясного фаршу на ваш смак
  • 2 жовтки
  • 2 середніх стиглих помідора
  • 1 зубчик часнику
  • 1 скибочка хліба для тостів
  • 100 мл молока
  • 4-5 гілочок петрушки
  • 1 гілочка чебрецю
  • 1 гілочка базиліку
  • 3-4 ст. л. оливкового масл
  • сіль, мелений чорний перець
  • вершкове масло для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Почистіть цибулю, зріжте частину підстави, щоб цибулини могли стійко стояти, а також верхню третину – «кришечку». Акуратно ложкою вийміть з цибулин внутрішню частину, залишаючи стінки товщиною приблизно 1,5 см. Крок 2 Цибулеві оболонки опустіть в теплу воду, доведіть до кипіння і на невеликому вогні варите 5-6 хв. (Або поставте на 8 хв. В мікрохвильовку при потужності 800 W). Крок 3 Викладіть оболонки цибулин спочатку на паперові рушники, щоб стекла вода, а потім в змащену вершковим маслом форму для запікання і приступайте до приготування начинки. Замочіть хліб в молоці. Крок 4 Обдайте помідори окропом, а потім холодною водою. Видаліть шкірку і насіння. М'якоть наріжте дуже маленькими кубиками. Дрібно порубати цибулю, часник, листя петрушки, чебрецю і базиліка (жорсткі стебла не знадобляться або, якщо хочете, можете укласти їх в форму з цибулею під час запікання). Крок 5 Лук і помідори підсмажте на середньому вогні в сковороді в оливковій олії до м'якості, 5 хв. Додайте м'ясний фарш, подрібнений часник з травами, вимочений в молоці хліб, сіль і перець за смаком. Збільште вогонь і готуйте, розбиваючи грудки фаршу, 10 хв. Крок 6 Зніміть з вогню, додайте жовтки, як слід перемішайте, так, щоб жовток змішався з усіма інгредієнтами рівномірно. Крок 7 Наповніть цибульні оболонки фаршем, збризніть оливковим маслом і запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 25-30 хв. Подавайте цибулю гарячим. Корисна порада

Як фаршу можна використовувати як шинку, так і будь-який вчорашній ростбіф або варене м'ясо, а також будь-яку запечену птицю.

0/5 (0 Reviews)