СМАЖЕНІ СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ

Сендвічі-бутерброди люблять не тільки американці, англійці & nbsp; і російські. Звичайно, в Азії цей тип їжі з'явився не так вже давно & ndash; і привезли його західні & laquo; гості & raquo;, & nbsp; колонізатори. Але тайці, як і в'єтнамці, зуміли адаптувати це блюдо під свої продукти & ndash; щоб & nbsp; вийшло чудово смачно по-азійському! Якщо хочете зробити ці сендвічі більш & laquo; здоровими & raquo;, & nbsp; можете не смажити їх у фритюрі, а запекти в духовці під грилем, розігрітим до & nbsp; 180 & ndash; 200 & deg; С. У цьому & nbsp; разі підсушувати хліб перед намазуванням фаршем не потрібно.

 СМАЖЕНІ СЕНДВІЧІ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 8 шматків пшеничного хліба для сендвічів
  • 400 г нежирного свинячого фаршу
  • 2 невеликих яйця
  • 1 невеликий гострий червоний перець чилі
  • 3 зубчики часнику
  • 1 кущик кінзи разом з корінцем
  • 2 ст. л. світлого соєвого соусу
  • мелений чорний перець
  • сіль
  • рослинне масло для фритюру
  • огіркова приправа для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Роздавите, очистіть і порубаєте часник. Дрібно наріжте корінь кінзи. Дрібно наріжте верхню половину чилі, залишивши нижню для прикраси. Крок 2 Складіть часник, корінь кінзи і половину чилі в ступку і розітріть в однорідну пасту. Змішайте пасту зі свинячим фаршем, додайте 1 злегка збите яйце і соєвий соус. Крок 3 Додайте 2 ст. л. теплої води. Перемішайте до однорідності. Приправте перцем і сіллю, за бажанням. Крок 4 Розріжте шматки хліба на четвертинки (якщо хочете, можете зрізати кірки або залиште як є). Підсушіть хліб в розігрітій до 170 ° С духовці, приблизно 5 хв. Крок 5 Покладіть на кожен шматочок хліба по ложці фаршу, формуючи гірку. Втисніть в м'ясо по листочку кінзи і тонкому кружечку чилі. Крок 6 Збийте залишився яйце. Пензлем змастити кожен шматок хліба з фаршем збитим яйцем. Крок 7 Розігрійте в воке або фритюрниці масло приблизно до 150 ° С. Порціями обсмажуйте сендвічі до золотисто-коричневого кольору. Крок 8 Готові сендвічі викладайте на зім'яті паперові рушники, щоб скло зайве масло. Подавайте гарячими з огіркової приправою.

0/5 (0 Reviews)