Черепашки, фаршировані цесарки

Ракушка, фаршировані цесарки

Інгредієнти < ul>

  • 400 г конкільоні (гігантських «черепашок»)
  • 350-400 г філе грудки цесарки
  • 150 г моцарели
  • 100 мл вершків жирністю більше 30%
  • 70 мл сухого білого вина
  • 1 невеликий червоний солодкий перець
  • 3 зубчики часнику
  • 1 гілочка чебрецю
  • 4-5 гілочок петрушки
  • вершкове масло
  • сіль, мелений чорний перець
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Філе грудки цесарки натріть сіллю і перцем, змастіть розтопленим вершковим маслом з усіх боків і запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до готовності, приблизно 18 хвилин. Перекладіть на тарілку, прикрийте фольгою і остуджують протягом 10 хвилин. Крок 2 Поки готується цесарка, моцарелу наріжте невеликими кубиками або натріть на крупній тертці. Крок 3 Очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками солодкий перець. Роздавите, очистіть і порубаєте часник. Зніміть листочки чебрецю зі стебел (стебла не знадобляться). Дуже дрібно наріжте петрушку, видаливши жорсткі стебла. Крок 4 Обсмажуйте перець і часник в 1 ст. л. вершкового масла на середньому вогні 2 хвилини. Додайте зелень, перемішайте і зніміть з вогню. Трохи остудіть, додайте цесарку. Ще остудіть і додайте моцарелу, посоліть і поперчіть. Крок 5 Підготуйте конкільоні згідно інструкції на упаковці (зазвичай вони варяться у великій кількості підсоленої киплячої води майже до готовності, потім їх потрібно промити холодною водою). Крок 6 Нафаршіруйте конкільоні сумішшю з сковороди і покладіть на застелений пергаментом деко. Маленькій ложкою акуратно влийте в кожну черепашку трохи вершків, збризніть білим вином. Запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці, поки сир всередині «черепашок» не розплавиться і почне пузиритися, приблизно 15 хвилин. Подавайте гарячими.

    0/5 (0 Reviews)