ДОЛМА з перловкою І курячі шлунки

ДОЛМА з перловкою І курячі шлунки

Кращі народні рецепти. Рис і крупи x Інгредієнти

  • курка (шлунки) – 500 г
  • крупа перлова – 1 стакан
  • цибуля великий – 1 шт.
  • листя виноградні

Покроковий рецепт приготування

Крупу замочити на ніч. Відварити в підсоленій воді майже до готовності. Шлуночки промити, залити водою. Дати закипіти, зняти піну і варити до м'якості. Посолити. Цибулину дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Шлуночки нарізати тонкою соломкою. Змішати крупу, цибулю і шлунки. Начинити виноградне листя. Гасити в бульйоні 15-20 хвилин на повільному вогні. Подавати зі сметаною

0/5 (0 Reviews)