Тальятелле з соусом болоньєзе

Інгредієнти

  • бульйон м'ясний – 4 ст. л.
  • бекон – 50 г
  • тальятелле – 400 г
  • червоне сухе вино – 125 мл
  • сіль – за смаком
  • яловичина (фарш) – 200 г
  • масло оливкове – 1 ст. л.
  • маленька морквина – 1 шт.
  • паста томатна – 2 ст. л.
  • черешок селери – 0,5 шт.
  • цибуля ріпчаста великий – 0, 5 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибулю, моркву і селеру подрібнити. Бекон нарізати шматочками. У сотейнику розігріти масло і обсмажити бекон до золотистого кольору. Додати овочі і готувати 5 хв. Покласти фарш і смажити, помішуючи, 7 хв. Влити вино і дати йому випаруватися. Крок 2

тальятелле з соусом болоньєзе

Приготувати пасту відповідно до інструкції на упаковці, воду злити. Крок 3

тальятелле з соусом болоньєзе

Додати в сотейник томатну пасту, бульйон, сіль і перець. Зменшити вогонь і тушкувати, помішуючи, 15 хв. Подати пасту з соусом болоньєзе. Можна посипати тертим пармезаном.

0/5 (0 Reviews)