Інгредієнти
- бульйон м'ясний – 4 ст. л.
- бекон – 50 г
- тальятелле – 400 г
- червоне сухе вино – 125 мл
- сіль – за смаком
- яловичина (фарш) – 200 г
- масло оливкове – 1 ст. л.
- маленька морквина – 1 шт.
- паста томатна – 2 ст. л.
- черешок селери – 0,5 шт.
- цибуля ріпчаста великий – 0, 5 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю, моркву і селеру подрібнити. Бекон нарізати шматочками. У сотейнику розігріти масло і обсмажити бекон до золотистого кольору. Додати овочі і готувати 5 хв. Покласти фарш і смажити, помішуючи, 7 хв. Влити вино і дати йому випаруватися. Крок 2
Приготувати пасту відповідно до інструкції на упаковці, воду злити. Крок 3
Додати в сотейник томатну пасту, бульйон, сіль і перець. Зменшити вогонь і тушкувати, помішуючи, 15 хв. Подати пасту з соусом болоньєзе. Можна посипати тертим пармезаном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!