ДОМАШНІ КОВБАСКИ з фаршу В ДУХОВЦІ

Ділюся відмінним рецептом домашніх ковбасок, які можна готувати замість котлет. Ковбаски я буду готувати з фаршу в духовці, без спеціальних пристосувань. Соковиті всередині, смачні і дуже ароматні урізноманітнюють ваше звичне меню! & Nbsp;

Інгредієнти

  • філе куряче 500 г
  • свинина 500 г
  • яйце 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • вівсяні пластівці 5 ст.л.
  • холодна вода 100 мл
  • каррі 1 ч.л.
  • сухий часник 0,5 ч .л.
  • сіль 1 ст.л.
  • чорний мелений перець 1 ч.л. .

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку куряче філе, свинину, цибулю. Крок 2 В фарш додаємо яйце, вівсяні пластівці, сіль, перець, карі, сухий часник. Перемішуємо і частинами додаючи холодну воду. Крок 3 Ми залишаємо фарш приблизно на 20 хвилин, щоб набухли вівсяні пластівці. Крок 4 По закінченню цього часу фарш відбиваємо, щоб він ущільнився. Крок 5 Руки змащуємо рослинним маслом і формуємо ковбаски. Викладаємо їх на деко, застелене фольгою і змащений олією. Крок 6 Відправляємо ковбаски в духовку на температуру 180 градусів на 30-35 хвилин. Усім добра!

0/5 (0 Reviews)