кукумарії називають морським женьшенем за унікальний склад і регенераційні здатності. Це рідна сестра трепанга, теж із сімейства голотурій. У ній купа мікроелементів, натурального колагену, а також протипухлинних компонентів. Єдиний мінус – ціна. М'ясо з морепродуктами – це дуже смачно, хоч деяким важко уявити, спробуйте!
Бути в тренді x Інгредієнти
- кукумарія варено-морожена – 350 г
- свинина – 300 г
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- часник – 3 зуб
- соєвий соус – 3 ст.л
- цукор – 1 ч.л..
- кунжутне масло
- соняшникова олія
- сіль
- чорний перець
- огірок – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Разморозьте кукумарії і ретельно промийте холодною водою. Наріжте цибулю пір'ям. Потім дрібно порубати часник. Моркву наріжте соломкою або натріть на тертці. Крок 2 В глибокій сковороді розігрійте олію і обсмажте свинину нарізану соломкою до готовності. Потім відправте цибулю і моркву до м'яса. Обсмажте все разом пару хвилин. Крок 3 Промиту кукумарії викладіть в сковороду до м'яса і овочів. Крок 4 Додайте соєвий соус, цукор, часник, сіль, перець. Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин. Вимкніть вогонь і додайте кунжутне масло. Крок 5
Смачне, ситне і корисне блюдо готове! Рекомендуємо подавати його з гарячим рисом, прикрасивши соломкою зі свіжого огірка. Також можна додати пір'я зеленої цибулі і обсмажений кунжут. Корисна порада
Якщо у вас свіжа кукумарія, то її потрібно спочатку зварити в підсоленій воді 3-4 години.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!