СВИНИНА, смажена З кукумарії

кукумарії називають морським женьшенем за унікальний склад і регенераційні здатності. Це рідна сестра трепанга, теж із сімейства голотурій. У ній купа мікроелементів, натурального колагену, а також протипухлинних компонентів. Єдиний мінус – ціна. М'ясо з морепродуктами – це дуже смачно, хоч деяким важко уявити, спробуйте!

 СВИНИНА, смажена З кукумарії

Бути в тренді x Інгредієнти

  • кукумарія варено-морожена – 350 г
  • свинина – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • часник – 3 зуб
  • соєвий соус – 3 ст.л
  • цукор – 1 ч.л..
  • кунжутне масло
  • соняшникова олія
  • сіль
  • чорний перець
  • огірок – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА, смажена З кукумарії

Разморозьте кукумарії і ретельно промийте холодною водою. Наріжте цибулю пір'ям. Потім дрібно порубати часник. Моркву наріжте соломкою або натріть на тертці. Крок 2 В глибокій сковороді розігрійте олію і обсмажте свинину нарізану соломкою до готовності. Потім відправте цибулю і моркву до м'яса. Обсмажте все разом пару хвилин. Крок 3 Промиту кукумарії викладіть в сковороду до м'яса і овочів. Крок 4 Додайте соєвий соус, цукор, часник, сіль, перець. Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин. Вимкніть вогонь і додайте кунжутне масло. Крок 5

СВИНИНА, смажена З кукумарії

Смачне, ситне і корисне блюдо готове! Рекомендуємо подавати його з гарячим рисом, прикрасивши соломкою зі свіжого огірка. Також можна додати пір'я зеленої цибулі і обсмажений кунжут. Корисна порада

Якщо у вас свіжа кукумарія, то її потрібно спочатку зварити в підсоленій воді 3-4 години.

0/5 (0 Reviews)